tiistai 19. helmikuuta 2013

Uusi päivitys saatavilla!

Uusi päivitys on julkaistu! Päivitys korjaa monia bugeja sekä lisää muutaman hauskan jutun peliin. Koriste-esineistä löytyy nyt ilmastointilaitteen näköiset pömpelit ja simit voivat valita sängyn ja huoneen omistajuuden/käytön:

Ns. Ilmastointilaitteet näyttävät tältä:Lisäksi uusia pelin sisäisiä lahjoja, joista en vielä tämän tarkemmin päässyt selville:Katso lista korjauksista virallisilta sivuilta

8 kommenttia:

 1. Hmmm, musta noi tuulettimet tuli jo Supernaturalin mukana, mutta ne vaan oli buydebugisssa tai yhteisötontin koriste-esineissä. No, kiva päivitys kumminkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan ja kiitos kommentistasi :)! Supernaturalin mukana tuli sellaiset isommat ja nää on nyt semmoiset jotka tuli ihan normi ostovalikkoon simien käyttöön peruspelin lisukkeeksi :). Tuli tässä muutakin kuten uusia kuvioita, sellainen sähkötolpan näköinen hökötys ja sitten vielä liikennevalot CAW:iin.

   Poista
  2. Aaa:) No kivakiva, saa vähän realitya simien taloihin :)

   Poista
 2. Päivityksessä on vissiin tällä hetkellä jotain ongelmaa EA:n päässä, mä en ainakaan saa päivitettyä ku päivityksen loppuvaiheessa se alkaa herjaa jotain viallista tiedostoa ja luin, että muillakin olis samaa ongelmaa >:/ Elikä taas odotellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin sitten varmaan aika onnekas kun päivitys kohdallani onnistui, tosin minulla ei ole kaikkia kamasettejä tällähetkellä asennettuna josko siinä kävi tuuri. Toivottavasti ongelma korjaantuu pian! Yritän myös itse etsiä ratkaisua, postaan sitten jos löydän.

   Poista
  2. SimsVipin sivuilla on ohjeet miten voi päivittää jos saa tuon error.filen. Eli täytyy päivittää manuaalisesti: http://simsvip.com/2013/02/19/sims-3-game-update-1-50-21913/

   Poista
 3. Okei, kiitos, täytyypä kokeilla tuota! :)

  VastaaPoista