torstai 14. helmikuuta 2013

Kooste Livechatista

Tässä pieni kooste Livechatista ja asioista jotka jäivät mieleeni. Huomatkaa, että tässä on pieni virheiden mahdollisuus kun korvakuulolta kääntää englannista suomeen omassa päässään ;).

Klikkaa alla olevaa linkkiä lukeaksi lisää!
Island Paradise:

- Vene asunnon voi rakentaa täysin samaan tapaan kuin normaalinkin talon. Sinne voi lisätä myös kellarin. Käsitin, että kellari rajoittuu vain yhteen ala-kerrokseen.

- Vene asunnosta voi hypätä mereen uimaan ja kalastaa sen "kannelta".

-Vene asuntoon voi tilata npc:tä kuten korjaajan, jotka saapuvat paikalle moottoriveneillä.

- Vene asunnolla voi ajella merellä ympäriinsä mihin itse haluaa.

- Island Paradisen mukana tulee maailma, joka koostuu yhdestä suuresta pääsaaresta ja useista pienistä saarista, joita simit voivat käydä tutkimassa. Näihin pieniin saariin tehdään kaikkea kivaa tutkittavaa ja siellä tulee olemaan myös asutusta.

- Simit voivat sukellella ja vesihiihtää :D!

- Uusi todella pieneen tilaan mahtuva wc-suihku-allas yhdistelmä, jossa simi voi hoitaa kaikki hygienia tarpeensa kätevästi.

Aurora Skies:

- Maailma on saanut inspiraationsa Islannista ja sen mukana tulevat esineet, arkkitehtuuri jne. myös muista pohjoismaista.

- Kuumailmapallo on perus version mukana tuleva erikoissisältö, jossa simit voivat kosia, kilistellä kuohuvaa, pelehtiä ja tietysti lennellä paikasta toiseen. Kuumailmapallon pystyy myös värjäämään uudelleen haluamansa väriseksi.

-Taivas vaihtaa väriä imitoiden revontulia.

- Mukana tulevat esineet ovat hyvin pelkistettyjä, näistä mainittakoon seinähyllyt joista voi koota joko yksittäisiä tai useamman hyllyn käsittäviä kokonaisuuksia. Erikoisen näistä seinähyllyistä tekee se, että myös niissä olevia esineitä voi uudelleenvärjätä. Lisäksi värikkäistä lasiesineistä koostuva kirjahylly, seinämaalauksia ja sohvaryhmä.

-Uusia kasveja kuten kauniita lupiininkukkia ja mikä parasta pihlajanmarjapuu!!!

- Maailman kultaisen version mukana tuleva toimintapaikka on ns. "taaperoiden esikoulu", jonka mukana tulee leikkikehä, jossa taaperot voivat oppia mm. puhumaan. Toinen erikoisisällöllinen esinen on kävelytuoli, jonka avulla taaperot voivat kehittää karismaa ja opetella kävelemään! Lisäksi tämän toimintapaikan mukana tulee uusia lasten huoneisiin sopivia hauskoja mattoja ja tarhoistakin tutun näköiset vaatekaapit.

Yliopistosta vastailtiin lähinnä kysymksiin, koska teknisten ongelmien vuoksi demon näyttämisen ajankohta siirtyi. Tästä jäi mieleen lähinnä uudet kännykät, joihin liittyy uusia sosiaalitoiminto kuten esim. simit voivat jättää toisen simin pelkällä tekstarilla.

Oletko sinä innoissasi näistä uusista jutuista? Itse alan olla jo melko täpinöissäni näitä uusia hienoja asioita odotellesani!

3 kommenttia:

  1. Voi eii! Haluan tuon Aurora Skiesin:D Kuulostaa kivalta kun on tuota pohjoismaisuutta ja tavaraa taaperoille:3

    VastaaPoista
  2. Minäkin haluan tuon Aurora Skiesin! :) Pakko saada taaperoille tavaraa! Kunhan vaan keksin miten saan ostettua taas jotain storesta..

    VastaaPoista