perjantai 8. helmikuuta 2013

Avaruusolioita metsästämässä Osa3.

Tässä osassa Luna kasvaa teiniksi ja Lunar Lakesiin saapuu talvi.Taapero aika meni nopeasti ohitse ja Luna kasvoi lapseksi. Aleksi on vasta tiede-uran alussa, joten suuri osa ajasta meni taitojen kehittämiseen ja Lunan opetus jäi vähän vähemmälle huomiolle. Siksipä hän kasvoi huonosti ja kolmanneksi luonteenpiirteeksi tuli diiva. Kurinalaisen luonteenpiirteen kanssa tämä saattaa muodostua melko mielenkiintoiseksi yhtälöksi.Viimeisiä syyspäiviä Lunar Lakesissa ennen talven saapumista. En huomannut puissa oikeastaan minkäänlaista muutosta koko aikana.
Lapseksi kasvaneen Lunan huone. Yhteen väliin lilan, pinkin ja mustan värin yhdistäminen sisustamisessa oli trendikästä joten päätin hieman testata miltä sellainen värihdistelmä vaikuttaisi.
Luna sai mielikuvitus ystävän ja onkin leikkinyt sen kanssa taaperosta asti melko paljon.
Luna on viettänyt paljon aikaa myös maalaamalla.Kun lunta oli tarpeeksi, Luna rakensi tällaisen hienon avaruusoliolumiukon :D.
Tässä on Kristofer Sakemoto, jonka Luna löysi koulusta. Kristofer vanheni teiniksi hieman aikaisemmin ja Luna viskasi häntä ystävyyspurkilla syntymäpäivillään.
Synttäreillä ei sitten muita vieraita Kristoferin ja isän lisäksi ollutkaan. Luna ei oikeastaan edes ehtinyt saamaan enempää ystäviä, koska koulu oli jatkuvien lumimyrskyjen takia lähes koko talven suljettu. Hän ei myöskään päässyt korottamaan arvosanojaan, joten neljänneksi luonteenpiirteeksi arpoutui bilehile.
Luna teininä ja "hienot" pelin arpomat vaatteet, jotka vaihtuivat hyvin hyvin pian tämän kuva ottamisen jälkeen!
Luna muodonmuutoksen jälkeen. Eikö hän olekkin kaunis ja alienmainen? Säädin ripsien kanssa ehkä vähän likaa sillä alieneille ei ehkä oikein sovi silmäripset, näyttää hieman suttuiselta. Pidän siitä, että alienit tosiaan näyttävät alieneilta eivätkä taksikuskikaupunkilaisklooneilta ;).
Teini-ikäisenä Luna sai myös alieneiden voimat ja hän pystyi mm. keräämään aivovoimaa. Aivovoimaa kuluu melko vähän, joten alienit voivat valvoa pitkiä aikoja kerrallaan nukkumatta mikä helpottaa esimerkiksi taitojen kehittämistä.Ulkona oli eräänä iltana pikkuisen hämärä tunnelma kun kaikki Lunan tekemät lumiukot alkoivat sulaa. Olin jokseenkin huvittunut tästä näystä :D.
Luna hengailemassa riehatontilla Kristoferin kanssa.
Ensimmäiset kerrat lumilaudan päällä eivät menneet ihan nappiin.
Laitoin Aleksin opettelemaan uusia ruokareseptejä, joten Lunaa odotti usein illalla isän valmistama maittava ateria. Sivuhuomautuksena sanottakoon, että rakastan ruokien tekemistä simssissä ja lähes kaikki simini aina opettelevat runsaasti reseptejä ja kehittävät kokkaustaitojaan. Mikä on sinun suosikkitaitosi?

.....jatkuu.....

8 kommenttia:

 1. Ruoanlaitto on kans yks mun suosikkitaidoista! :D

  Ja hei oon tosi kiitollinen näistä sun alien postauksista, en oo ite onnistunu ollenkaa niiden kanssa mut nyt kyllä on uudet inspiraatiot iskeny ja aijon ruveta pian pelaamaan niillä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentistasi :)! Alieneiden löytäminen onkin haasteellista,ajattelin kirjoittaa alieneiden löytämisestä oppaan kunhan saan tarpeeksi kuvia otetettua tuonne uudelle tutoriaali puolelle...

   Poista
 2. Hei kiva kuulla! :) Ite oon niitä alieneita useemman kerran löytäny, mut eipä oo simit päässy vielä kertaakaan kantamaan alienlasta.. ;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa simin reppuun muutama meteoriitti, sitten simi tutkailemaan kaukoputkella ennen keskiyötä ja jos avaruusoliot sieppaavat niin tallentaa siihen kohtaan kun sieppaus on käynnissä. Pelaa eteenpäin kunnes sieppaus moodletti katoaa ja tilalle pitäisi tulla "yllättävä lihominen" moodletti. Jos ei tule niin poistu pelistä tallentamatta ja lataa peli uudestaan kunnes onnistut. Minäkin jouidin kokeilemaan tätä monella simillä ennenkuin onnistui. Tämä oli tosiaan Lunan kohdalla ensimmäinen kerta kun mies alkoi kantaa alieni lasta :D.

   Poista
 3. Luna on tosi nätti teininä! Nyt tekis itelleki mieli hommaa alien peliin, niin hienoilta ne näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, alieneilla on tosiaan hauska pelata :).

   Poista
 4. Lunasta tuli suloinen. Onko alieneilla mahdollisuus lisätä hiukset? Sitten, asiasta toiseen. Ajattelin ostaa maailman, ja päätinkin ostaa joku Lucky Palmsin tai Sunlit Tidesin. Kumman ikinä ostankaan, ostan normiversion. Kumpi on mielestäsi parempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä alieneille voi lisätä hiukset jos haluaa ja niitä voi muokata CAS:ssa samaan tapaan kuin kaikkia muitakin simejä.

   Heitit kyllä pahan kysymyksen kun molemmat, sekä Lucky Palms että Sunlit Tides ovat todella hienoja maailmoja. Suurin ero noissa maailmoissa on ehkä siinä, että Lucky Palms on paljon isompi ja siellä on paljon enemmän tyhjiä tontteja joille rakentaa. Lucky Palmissa on myös paljon erilaisia asuinalueita joista valita. Yksi aika ihana paikka on laituri, johon voi rakentaa talon. Sunlit Tides on pienempi, mutta se on ihan uskomattoman kaunis maailma. Sunlit Tidesissä on vähän tilaa rakentaa, mutta siellä on kuitenkin aivan ihanilla paikoilla muutamia isojakin tontteja legacyja ajatellen. Lisäksi Sunlit Tidesin mukana saa Saunan :)! Sauna on todella kätevä koska jos laittaa simit pelehtimään siellä, voi valita vauvan sukupuolen ja yrittää myös kaksosia. Kummassakin maailmassa on omat hyvät ja huonot puolensa mutta ostatpa kumman tahansa niin rahojen ei pitäisi mennä hukkaan. Olen ollut niihin kumpaankin erittäin tyytyväinen. Molemmissa maailmoissa on todella kauniisti väriä vaihtava taivas ja niiden mukana tulee ihania tavaroita ja kasveja. Lucky Palmisin mukana saa enemmän modernin tyylistä tavaraa kun taas Sunlit Tidesin mukana saa koristeellisempaa ja trooppisen näköistä. Toivottavasti tästä oli jotakin apua päätöksen tekoon. Kaikki riippuu ihan siitä miten tykkäät itse pelata ja millaista tavaraa haluat peliin.

   Poista