torstai 24. tammikuuta 2013

Ragtime in the Big Easy, uusi setti Storessa!

Ragtime in the Big Easy on uusin Storessa myyntiin tullut setti, jonka saa rajoitetun ajan alennettuun hintaan. Setti perustuu 20-luvun muotiin. Rakastan kaikkea historiallista pelissä, joten ehdoton hankinta minulle. Päätin tehdä tästä setistä oikein kunnon esittelyn CAS kuvineen, koska tämä setti on mielestäni tähän mennessä ilmestyneistä vaateseteistä parhaasta päästä jos ei paras! Rakastan tätä settiä sen vuoksi niin paljon, koska se sisältää runsaasti todella kauniisti laskeutuvia pitkiä mekkoja, joissa on upeita yksityiskohtia helmikoruineen! Tämä setti saa minulta 9 pistettä 10:stä. Ainut miinus on, ettei sen mukana tule mitään teineille tai vanhuksille.

Tämä hiustyyli on todella kaunis ja naisellinen:Siinä on myös neljä uudelleen värjättävää kanavaa, eli kaikkea paitsi tummia reunuksia rusetissa pystyy värjäämään:

Tämä mekko on kaunis  ja siinä on hienoja yksityiskohtia:


Tämä mekko ei ehkä ollut lempparini, mutta siinä on paljon kauniita yksityiskohtia ja tällaista käyttäisin esim. vampyyri simeille:


Rakastan tämän mekon kaulakorua!


 Aivan upea "kevyeltä" näyttävä pitkän mallinen mekko:


Tässä mekossa on glamouria ja siinä on aivan ihana selkämys:Toinen upea pitkänmallinen mekko kauniilla selkämyksellä:Tästä mekosta en oikein tiedä mitä ajatella...se on ihan ok. Ensimmäisessä kuvassa näkyy EA:n oma valmisväripohja. Toisessa kuvassa on sama mekko, johon olen värjännyt uudelleenvärjättävät kanavat:Tämä takki on varmasti pelin tyylikkäin, todella ihana! (huom. tämä löytyy myös ulkovaatteista)


Tässä mekossa on paljon hauskoja yksityiskohtia ja todella kaunis kaulaketju:


Tämä mekko istuu hyvin päällä ja on ajattoman tyylikäs:


Melkein pyörryin ihastuksesta kun näin tämän mekon...kaunein mekko ikinä :Meinasin pyörtyä myös tämän mekon kohdalla, aivan kertakaikkisen ihana:


Yksi uusi hiusmalli miehille, joka on ajattoman tyylikäs:Tyylikäs puku miehille, jossa paljon hienoja yksityiskohtia:


Tästä en oikein osaa sanoa mitään...ihan ok muttei lempparini (tämä oli miesten asuista ainut, jota ei ole ulkovaatteissa)


Todella tyylikäs miesten takki!


Sama takki vaaleampana versiona:


Ryhdikkään näköinen kokoasu. Toisessa kuvassa vaaleampi versio samasta asusta:Tämä on muuten ihan hieno, mutta villatakin helma olisi saanut olla pidempi:


Miesten asuista, tämä on suosikkini tästä setistä! 


Tykkäsin kovasti myös tästä takista, ihana kaulus:


Tyttölapsille tuli tällainen sievä asu:


Tästäkin asusta pidän kovasti:


Pojille uudet hiuset. Ne ovat kiharat! Toivottavasti pidit esittelystä, työskentelen kokoajan kovasti myös vuosikymmenet kamasetin kuvien eteen ja niitä tulee myös runsaasti tämä tai huomisen päivän aikana. 

3 kommenttia:

  1. Oih. Todella kiva esittely kiitos paljon. Tässä näyttäisi tulevan todellakin muutamia tosi kivoja vaatteita mutta enemmän tässä setissä itselleni valitettavasti oli semmoisia, jotka eivät syttyttäneet :/ Ainoin varmaan joka tapauksessa jossain vaiheessa muutamia mekkoja tästä setistä hankki :) Kiitos siitä kuuluu sinulle :D

    VastaaPoista
  2. Ei ooo tottaaa! Rakastan 20-lukua, ja noista asuista tulee mieleen Downton Abbey<333 Pitäis hommaa niitä simpointseja jotta sais tän setin:)

    VastaaPoista