maanantai 14. tammikuuta 2013

Perhe Monttupuu osa2

Perhe Monttupuun elämää Monte Vistassa osa2:Päätin rakentaa Monttupuille uuden talon käyttäen Blueprint työkalua ja tällaisen hökötyksen sain aikaiseksi. Yläkerta on vielä hieman keskeneräinen, mutta alakerrasta löytyykin jo kivasti huoneita.
Blueprint huoneissa on joitakin todella kivoja yksittäisiä erikoishuoneita, jotka laittaisin mielelläni vaikka kaikkiin taloihini. Yksi näistä huoneista on ns.taidehuone, josta löytyy takka, työpöytä ja maalausteline.
Suuri moderni keittiö on kaunis!
Tässä on yksi makuuhuoneista, joka sijaitsee talon yläkerrassa. Tarkemmin sanoen kyseessä on Biancan huone. Se on sisustettu Vuodenaikojen tavaralla. Sänky muistuttaa hyvin paljon joulupukin rekeä...eikös olekin kaunis! Tämäkin huone löytyy Blueprinteistä jos omistaa Vuodenajat.
Kellarista löytyy hulppea kuntosali. Lisäsin sinne vielä rusketuskopinkin.
Isabella alkaa olla jo melko vanha ja väsynyt.
Perheen keskimmäinen lapsi, Antonio löysi uuden ystävän koulusta.

Antonio tykkää myös järjestää kepposia ja yllätyksiä isosiskolleen...huomatkaa myös pelin arpoma vaatetus, ehdottomasti olisi muodonmuutos tarpeen.

Pahaa-aavistamaton Bianca lankesi suihkuansaan :D.

Perheen kuopus, jonka nimeä en juuri nyt muista.

Samaisen kuopuksen syntymäpäiviltä, jossa hän kasvoi lapseksi. Näyttää paljon isoveljeltään.

Myös Antonio kasvoi ja saavutti teini-iän. 

Monte Vistaan saapui syksy. Tässä pientä maisemakuvaa kauniista väreistä!

Bianca sai tehdä kovasti töitä haravoimalla pihaa. Ylennyksen saanut isä lupasi hänelle nimittäin hienon yllätyksen jos hän olisi tarpeeksi ahkera. 

Lisäsin heppahommelit lähelle Monttupuiden taloa. Saman tien varressa olikin sopivasti juuri oikean kokoiset tontit hyvällä paikalla vierekkäin.

Bianca talvivaatteissaan. Tämä on ehkä suosikkiasunu, ainakin hattu on parhain mitä Vuodenaikojen mukana tuli.

Hän oli tehnyt niin paljon töitä, että sai palkintonsa. Ratsastustunteja ja oman hevosen...

Ratsastuskeskuksessa oli myynnissä paljon maatiaisia, mutta yksi Holsteininhevonen oli myynnissä hieman kalliimpaan hintaan, joten Bianca nappasi tämän lupaavan ratsun heti itselleen.

Perheen isä, Patrik oli alkanut harrastaa yöllistä kiikarointia kasvattaen samalla lääkärin uralla tarvitsemaansa logiikan taitoa (huomatkaa kuinka kirkas Monte Vistan taivas on öisinkin).


Sitten eräänä iltana hän tuli avaruusolioiden kaappaamaksi, muttei tullut raskaaksi. Tämä oli jo ehkä viides kerta kun miespuolinen simin kaapatan ja ei raskautta...murh...taitaa olla aika harvinaista.

Kaappaja oli tälläkertaa nainen ja nuori-aikuinen, erittäin sievä alieni neitonen.

Patrik ei arvostanut kaapatuksi tulemistaan ja surkutteli kokemuksiaan tovin aikaa kaappauksen jälkeen.

Hän päätti piristää itseään seuraavana päivänä ja meni syysfestivaaleille, osallistui omenansyöntikilpailuun muttei voittanut.

Seuraavaksi Patrikin tuli nälkä, joten hän suuntasi myyntikojulle. Nämä myyntikojut ovat muuten todella hauskoja ja niissä on mielestäni paljon kaikkea kivaa ostettavaa simeille.

Patrik osti herkullisen kanelidonitsin!

Seuraavaksi koitti täysikuu, joka osui keppostelupäivän kanssa samaan aikaan. Lapset pukivat päälleen hienot naamiais-asut.

Antonio on komea huolimatta hölmöstä pupu-asustaan :D.


Sitten koko kööri suuntasi keppostelukierrokselle ja sai palkkioksi muutamat karkit. Kovin montaa taloa he eivät kuitenkaan ehtineet kiertää kun kukaan ei tuntunut olevan kotona. Keppostelupäivän karkkeja syömällä voi saada tällaisen hauskan moodletin.


Noniin...tämmöistä tälläkertaa. Monttupuista tulee varmaan vielä ainakin yksi kuvapostaus kun tykkään pelata tällä perheellä. Vielä tämän viikon aikana tai viimeistä ensi viikon alussa on tulossa myös esittely eräästä toisesta sims aiheisesta pelistä jota pelaan, joten kannattaa pysytellä "maisemissa" :)! Muistathan, että vuosikymmenet ilmestyy ensiviikolla jolloin luonnollisesti pyrin postaamaan kuvia mahdollisimman pian heti kun sen vain peliini saan!
4 kommenttia:

 1. Lukaisin Radolasta että olet alkanut tekemään videoita Youtubeen? Millä kuvaat niitä (millä ohjelmalla jos sellainen se on?) ja saako sen ilmaiseksi vai onko maksullinen sillä mäkin olen suunitelluettä olisi kiva tehä suomeksi sims videoita Tubeen. Eli jos osaisit mua auttaa niin olisin kiitollinen. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanju! Aivan niin, kokeilin "pelataan" videoitten tekemistä, mutta tulin siihen tulokseen että se ei ole minun juttuni. Kirjoitan mielummin ja otan kuvia :). Kuitenkin, se on hauskaa ja jotakin muita videoita tekisin mielelläni edelleen. Käytin kuvaamiseen frapsin maksullista versiota (noin 30e muistaakseni), jolla pystyy nauhoittamaan rajattomasti. Fraps on tietääkseni paras ja laadukkain. Ilmaisiakin ohjelmia on, mutta niiden laatu on heikompi. Jos laittaa googlen hakusanaksi esim. ilmainen nauhoitusohjelma niin löydät varmaan vastauksia. Lisäksi tarvitset jonkinlaisen mikrofonin. Itse käytin samaa mitä meillä käytetään skypessä ja se toimi loistavasti. Sen jälkeen video pitää pakata oikeaan muotoon videoitten muokkausohjelmalla ennenkuin sen voi ladata youtubeen. Tähän löytyy kyllä ilmaisia ohjelmia ja windowsissa on myös vakiona siihen työkalu. Youtubeen voi tavallinen käyttäjä ladata korkeintaan 15 minuutin mittaisen pätkän, eli sitä pidempi ei video saisi olla. Voit myös ensin kokeilla nauhoitusta ja videoitten muokkausta tekemällä esim. siminmuodonmuutos videon ilman selostusta. Toivottavasti pääsit näillä alkuun!

   Poista
 2. Ihana postaus jälleen kerran. Mä olen aina kadehtinut tuota sun kuvien laatua. Sulla on ilmeisesti todella hyvä näytön ohjain :D Tuo Monte Vista näyttää älyttömän kauniilta kaupungilta noin syksyllä. Jään innolla odottelemaan että mikä uusi aihe sulla lähtee pyörimään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Näytönohjain on muutaman vuoden vanha Nvidia GeForce GTX 460.

   Poista