tiistai 29. tammikuuta 2013

Jade´s uudistuu!

Jade´s uudistuu seuraavien viikkojen aikana. Työskentelen kovasti tehdäkseni blogistani entistäkin paremman sekä ulkoasullisesti kuin myös sisällöllisesti. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Jade Simssin tulevaisuuteen. Jade´s järjestää nimittäin nimikilpailun, jonka pääpalkintona on upean Sunlit Tides maailman tavallinen versio! Tehtävänäsi on keksiä blogilleni uusi aikuismaisempi, mutta kuitenkin simssillinen nimi. Olen itse niin huono keksimään nimiä, joten apunne tässä asiassa on korvaamaton!

Säännöt:

- Anna nimiehdotuksesi kommentoimalla tämän postauksen loppuun. Voit samalla esittää toivomuksia Jadesimssin kehittämistä varten.
- Nimi ei saa olla käytössä kenelläkään muulla eikä sen www osoite saa olla varattu.
- Nimi ei saa loukata kenenkään tekijänoikeuksia.
- Nimi ei saisi sisältää Jade tai Jadeleine sanaa (olen kyllästynyt siihen)...
- Nimessä täytyy tulla jotenkin esille se, että kyseessä on sims peliaihenen blogi.
- Korkeintaan kaksi (2) nimiehdotusta per henkilö.
- Palkinnon voi lunastaa ainoastaan thesims3.com:in lahjoitusjärjestelmän kautta eli sinulla tulee olla siellä tili.
- Jos kommentoit anonyymisti sinun tulee lisätä kommenttiin nimimerkkisi thesims3.comissa jotta sinut voidaan tunnistaa palkinnon luovutusta varten.
- Koska kyseessä on rahanarvoinen palkinto tulee alaikäisen kysyä vanhemman suostumus kilpailuun osallistumiseksi.
- Kilpailun palkinnon lunastamiseksi ei vaihdeta henkilötietoja puolin eikä toisin.
- Luovutat kaikki oikeudet keksimääsi nimeen minulle.
-Palkinto tulee lunastaa viimeistään kuukauden kuluessa voittajan julkaisusta.
-Mikäli omistat Sunlit Tides maailman, mutta haluat silti osallistua kilpailuun pyöristetään voittosumma 1500 pisteen arvoisen palkinnon lunastamiseksi Storesta tai voit vastaavasti valita joko Lucky Palmsin tai Lunar Lakesin tavallisen version.
-Ylläpito pidättää kaikki oikeudet sääntömuutoksiin!
-Kilpailu on voimassa vain Suomessa.


Osallistumisaikaa on vajaa 6 viikkoa alkaen tästä hetkestä. Kaikkien osallistumisien on oltava perillä viimeistään 4.3.2013 klo. 10.00 aamupäivällä. Voittaja julkaistaan muutaman päivän kuluessa kuluttua kilpailun loppumisesta. Voittajan tulee ottaa yhteyttä ylläpitoon sähköpostiste voiton lunastamiseksi. Sähköposti-osoite ilmoitetaan voitonjulistamisen yhteydessä.

Onnea kilpailuun!


17 kommenttia:

 1. SIMulous :D (fabulous sanasta ;)

  World of a puppetmaster

  VastaaPoista
 2. - World of sims (ei, en matkinut Lady Marikalta, ihan oikeasti :) )

  - Jaden simsmaailma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista! Lisäsin uuden säännön, pahoittelen kun tämä unohtui listasta: eli nimi ei saisi sisältää Jade tai Jadeleine sanaa kun olen siihen jo kyllästynyt joten saat uuden mahdollisuuden ehdottaa vielä yhtä nimeä kun tämä tuli näin jälkikäteen :):

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Kirjoitin väärin, anteeksi! Säilytän tämän:

   - World of Sims

   ja lisään:

   - Mystic world of Sims (en matki ketään)

   Poista
 3. 1.Magical world of sims ( samaa tossa jauhettu jo pariin otteeseen mut täydennystä vähäsen ;) )

  2.Rules of sims ( parempiakin olis ollu XD )

  VastaaPoista
 4. Mirror sims
  Perusrelut: peilihän kertoo katsojalleen paljon tai tässä tapauksessa lukijalleen (tiiän ettei tällästä ollu pakko laittaa, mut halusin kuiteski:))

  Enkä löytänyt pikku etsinnällä samannimistä blogia tai muuta sims-aiheista sivua.
  Keksin nyt vaan yhen, mut mietin vielä toista.

  Ja nimimerkillä Miilai mut löytää thesims3.comista

  VastaaPoista
 5. the sims life magic
  (suomennos: elämän taikaa the sims)(Tämä nimi juolahti mieleeni yhtäkkiä. Ajattelin että se olisi hyvä nimi blogillesi.) nimeni thesims3.comissa on ossi_sims

  VastaaPoista
 6. Play sims with me!
  Nimen ei pitäisi olla varattu, ainakaan en löytänyt sen nimistä blogia. Olen alaikäinen, mutta minulla on vanhempani suostumut. Thesims3.coomissa nimeni on Toukkero

  VastaaPoista
 7. In sims world
  En löytänyt samaa nimeä mistään blogista yms.

  Life in Sims town
  Minun mielestäni hyvät nimet ja aikuismaiset.

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia paljon ehdotuksia, oikein hyviä kaikki! Tähän väliin sen verran, että myös kotimaisia nimiä ja sanamuunnoksia tms. saa ehdotella jos keksii :).

  VastaaPoista
 9. Hei Jade, haluaisin kovasti osallistua kilpailuun, mutta olen ajatellut hankkivani Sunlit Tides -naapuruston kultaversion myöhemmin jahka mokoman hinta alennetaan niiden muutamien hienojen esineiden takia, joita en saisi tavallisen version mukana. Siispä, mainitsit blogiartikkelissasi, että palkintosumman voisi pyöristää 1500 Simpoints -pisteeseen. Jos voitto kolahtaisi minun kohdalleni, olisiko mahdollista muuntaa palkinto esimerkiksi 1400 SP -pisteen Japanilaistyyliseksi Itadakimasu -kokoelmaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, eli juuri sitä tuo 1500 pisteen arvoisen palkinnon lunastaminen tarkoittaa. Voitto oikeuttaa lunastamaan Storesta 1500 pisteen arvosta settejä, esineitä tms. mitä itse haluaa. Sunlit Tidesin Kultainen versio on kalliimpi, koska se sisältää Serenity Retreat yhteisötontin jonka mukana nämä hienot esineet tulevat. Serenity Retreatin voi ostaa myös erikseen eli vaikka voiton lunastaja ottaisikin Sunlit Tidesin, hän voi myöhemmin ostaa itselleen myös Serenity Retreatin sillä se on laitettu jo erikseen myyntiin:http://store.thesims3.com/setsProductDetails.html?scategoryId=13570&productId=OFB-SIM3:55595

   Toivottavasti tämä selkeytti asiaa?   Poista
  2. Kiitos kovasti, tuo selkeytti ajatuksenjuoksuani. =-D En ollut tullutkaan ajatelleeksi, että kultaversio sisältää ylimääräisinä esineinä ainoastaan Serenity Retreat -yhteisötontin esinekokoelman. Hyvä niin, sillä näinhän minä sitten tekisinkin jos palkinto osuisi minun kohdalleni. Eli valitsisin Sunlit Tides -naapuruston ja ostaisin myöhemmin tuon edellä mainitun yhteisötontin.
   Ehdotan pian nimiä blogillesi jahka keksin kaksi osuvaa nimiehdotusta. :-)

   Poista
  3. Käyttäjänimeni thesims3.com -sivustolle on PrincessElyon
   Näillä nimillä mennään:
   - "Istuu simien kanssa" tai vaihtoehtoisesti intertekstuaalisesti alkuperäiseen enemmin viitaten: "Tanssii simien kanssa". Nimet viittaavat siis huumorin keinoin hyvin tunnettuun lännenelokuvaan Tanssii susien kanssa. :-)

   Poista
 10. Kannanpa minäkin korteni kekoon tässä asiassa :D Koska on aina mukanva yrittää auttaa sinua sillä blogisi on minulle ainakin kultaakin kalliimpi :P

  Vaihtoehto yksi: VIS - Very Important Sims

  Vaihtoehto kaksi: Simversumi (Yhdistelmä sanoista Sim ja Universumi)

  VastaaPoista
 11. Haluun minäkin yrittää. tosin vain yhdellä vaihtoehdolla, joka olis:
  Sims Miracle

  Ja olen thesims3.comissa nimimerkillä Sweetsim12

  VastaaPoista