sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Vuodenajat Lunar Lakesissa

Olen testaillut vuodenaikoja nyt hieman eri kaupungeissa. Olen tietysi utelias näkemään miltä syksy ja talvi näyttävät Lunar Lakesissa, joten aloitin siellä kokonaan uuden pelin. Minulla on hieman ristiriitaiset tunteet pilvien vaikutuksesta Lunar Lakesin ilmapiiriin. Nyt kaunista punertavaa taivasta ei enää näy kunnolla ja se oli yksi ihanimmista efekteistä sinisenvihertävän taivaan sävyn kanssa. Sää on ilmeisesti selkeämpi toisinaan, joten jatkan vielä tutkailua positiivisin mielin.Riehatontti korvaa yhden "muisto" yhteisötonteista. Muisto nimellä kulkevat lasikupolit ovat puutarhoja ja ikäänkuin pienoiskokoisia naapurustoja pelin kaupungeista kuten Sunset Valley ja Riverview.
Rakastan rullaluistelua ja piruetti-animaatioita. Simi oppii ne suhteellisen helposti:

Upea Lunar Lakesin ylle öisin nouseva planeetta näkyy riehatontille mahtavasti illantullen:
Sateenvarjot menevät rikki vähän turhankin nopeasti. Veden roiskuttelu vesilamikossa on kuitenkin kiva uusi animaatio:

Extra kuva Lunar Lakesin kraatterikylästä. Taivas on tummanpunainen yöllä ja tässä näkyy myös nuo aiemmin mainitsemani pilvet, jotka hieman häiritsevät näkyvyyttä mutta makunsa kullakin:


Blogin päivitystahti hidastuu hieman, uusia kuvia on luvassa kuitenkin vielä Lunar Lakesin syksystä ja talvesta ensi viikon aikana.


2 kommenttia:

 1. Oi ku tuo paikka on ihanan näköinen! Itsekin haluisin tuon peliini mut se maksaa :/ Ja haluaisin vuodenajat lisäosankin, ja saankin sen nyt lähipäivinä tai jouluna.
  Näyttää ihan hirmu paljo siltä et sun kuvat on paljo parempi laatusempia ku mun, miten siis saat noin hyvä laatuisia kuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jansku ja kiitos kommentistasi! Kuvalaatuun vaikuttaa näytön resoluutio ja näytönohjain, minulla on aika uusi näytönohjain ja näyttö, vaikka itse kone onkin jo nykyajan mittapuulla vanha :). Resoluutiona käytän 1600x700, joka on melko korkea eli mitä korkeampi tuo asetus on, sitä tarkempi on kuva.

   Poista