lauantai 20. lokakuuta 2012

Kuvapläjäys nro 6.

Olenpas ehtinyt hieman pelailemaankin silloin tällöin ja otin asiakseni löytää kakkosesta tutun keijuperheen ja postata pienen kuvapläjäyksen siitä. Titania ja Oberon Unelmalan voi löytää puistoista täydenkuunaikaan, jolloin he ilmaantuvat sinne hyvällä tuurilla zombiena. Odottele kunnes täysikuu on ohi ja simi muuttunut takaisin normaaliin tilaansa ja nappaa heidät perheeseesi testingcheatsenabled koodin avulla. Huomaa, että luultavasti joudut etsimään kummankin erikseen. Omassa pelissäni Oberon oli npc-paparazzi ja Titania akrobaatti, mikä oli mielestäni aika hauska homma.


Tein Titanialle tietysti heti muodonmuutoksen, mutta halusin kuitenkin säilyttää idean hänen alkuperäisestä ulkonäöstään ja vaatetuksestaan.

Oberon ei mielestäni kaivannut muutosta ja muutenkin kyllä muistuttaa kasvonpiirteiltään todella paljon kakkosen Oberonia. Titania ja Oberon olivat jo valmiiksi naimisissa, joten päätin että heidän olisi aika hankkia heti esikoisensa. 

Viimeisillään raskaan oleva Titania ja pieniä romanttisia hetkiä. Tykkään siitä miten tämä pariskunta on toteutettu. He muistuttavat paljon alkuperäisiä Sims 2:sesta tuttuja esikuviaan. Heillä oli yhteisesti myös ihan mukava summa rahaa pienen talon rakennukseen.Sistustuksessa on käytetty Supernaturalin kamoja, mutta sieltä löytyy myös esineitä muista lisäreistä, kamaseteistä ja Storesta.

Keijut pesevät hampaansa ihan kuten kaikki muutkin ;D... 

Kysymyspallosta voi kysyä kaikenlaisia kysymyksiä ja vastauksesta riippuen sai muistaakseni jonkinmoisen moodletin. 

Titania korjaa vessanpyttyä keijumuodossaan. 

Täytyyhän keijuilla yksisarvinen olla! Muistithan, että yksisarvinen tulee lemmikkien mukana ei Supernaturalin. 

Oberon ja Titania saivat tyttären! Hänen nimekseen tuli Elvine...ja voi että rakastan tuota kiikkustuolia! 

 

Elvine kasvoi nopeasti taaperoksi ja peri äitinsä kauniit vihreät siivet!  Huom. jos mietit miksen antanut tytölle kakkosesta tuttuja nimiä niin kakkosessahan Unelmalan perheen lapset olivat adoptoituja ja Elvine on heidän biologinen lapsensa. Tässä palattiin ikäänkuin ajassa taakseppäin aikoihin, jolloin Titania ja Oberon vielä asuivat kahden. 
Sitten vielä parit randomit kuvat. Titania harjoittelemassa notkeusesityksiään ja voi, että tykkään hirmuisesti Supernaturalin mukana tulleesta isosta puun-oksa sängystä ja lampusta. 

...koitan ehtiä taas pian postata lisää kuvia Unelmaloiden elämästä, sillä aion pelata tätä perhettä pidemällekkin...pysyttele "kanavilla" :)! 
 

 


6 kommenttia:

 1. cool perhe! olit sisustanut talon tosi hienosti, osaisinpa mäkin... D:

  VastaaPoista
 2. Wonderful! can't wait see the rest of the family :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Jazatz, nice to see you and thanks for the comment :)!

   Poista
 3. Sä oot kyllä simsmestari! Tai niinkun, huomaat kaikkia tällaisia yksityiskohtia, ja muutenkin tiedät paljon lisäreistä yms. Ihana lukea tätä blogiasi koska täältä löytyy kaikki tieto:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia mahtavasta kommentistasi, mukava kuulla että vaivannäkö ei mene hukkaan ja teille on tästä hyötyä ^^!

   Poista