tiistai 6. maaliskuuta 2012

Lunar Lakes

Tässäpä olisi nyt lupailemani esittely Lunar Lakesta. Täytyy kyllä sanoa heti tähän alkuun, että tämä maailma todellakin yllättää positiivisesti. Ensivaikutelma on hyvin scifimäinen ja juuri sellainen kuin astuisi suoraan vieraalle planeetalle.

Ensimmäiseksi maailmassa kiinnittää huomiota kauniisiin suuriin kraattereihin, erikoisiin puihin, kaupungin putkiverkostoon ja upeaan kaupungintaloon, joka on samalla avaruusalus. Avaruusaluksen muotoinen kaupungintalo on varsin näyttävä ja hienosti toteutettu. Avaruusalus näkyy kaikkialle keskustassa ja sen valot loistavat kauniisti öisin. Putkiverkosto tuo mukavan illuusion maan ulkopuolisen elämään tarvittavista voimista kuten vesi ja happi. Hieno putkisto kiertää koko keskustan kautta kraatterivuoriston laelle. Oman viehätyksensä kaupungin keskustalle antavat sen runsaslukuiset turkoosin veden väriset altaat ja lammet, joissa on suihkulähteitä.

Keskustan rakennukset ja asunnot on toteutettu scifimäisellä tavalla. Osa taloista on kuin pienimuotoisia avaruusaluksia ja rakennettu ultra-moderniin moduulityyliin. Joissakin taloissa on avaruusalusmaisia "hyttejä" eri kerroksissa. Taloissa on uima-altaita ja suihkulähteitä. Vesi elementtinä näkyy jokapuolella mikä on omiaan luomaan naapurustolle sen avaruudellista tunnelmaa. Useimmissa taloissa on suuret ikkunat, joista on kauniit näkymät itse naapurustoon. Kraatterikylissä on puolestaan modernien talojen lisäksi upeita "sienimäisiä" taloja. Yksi näistä kiinnittää erityisesti huomiota. Sydämenmuotoinen talo on veikeän näköinen upean höyryävän lammen rannalla. Kaikenkaikkiaan asuntojen tyyli on yllättävän yhtenäinen, vaikka niissä onkin käytetty hyvin voimakkaita ja erikoisiakin värejä. Keskustassa sijaitsee kaksi yli 60x60 suurta tonttia upealla näköalapaikalla.

Yhteisötontit ovat pääsääntöisesti kaninkoloja. Ikäänkuin portteja maanalaisiin rakennelmiin. Nämäkin ovat hienosti toteutettuja ja sopivat keskustan tunnelmaan. Vapaa-ajan yhteisötontteja olisi ehkä saanut olla hieman enemmän. Mielenkiintoisimpia näistä ovat kaupungin "akvaario" kahvila, jonka pieni kuppila sijaitsee uima-altaiden sisässä. Toinen hieno rakennelma on kraatterikylien takaa löytyvä kaivos.

Keskustan takana kohoavat kaksi upeaa korkeaa kraatterikylää. Kylissä on herkullisen väristä vihreää ruohikkoa, höyryäviä vesilampia ja suihkulähteitä. Talot ovat hieman hippimäisempiä ja kodikkaampia kuin keskustan asumukset. Pihoilla on ihania pieniä puutarhoja ja useampi simi näyttäisi harrastavan puutarhanhoitoa. Kraatterikylissä on muutamia tyhjiä pieniä tontteja ja valmiita taloja joihin voi halutessaan muuttaa oman siminsä asumaan.

Lunar Lakesin ilmasto luo myös oman erikoisen tunnelmansa naapurustolle. Päiväsaikaan on hyvin kirkasta ja valoisaa. Ilta hämärtyy kauniisti ja taivas punertuu. Yöllä ilmaston on sinisenvihertävä. Suuri kuu nousee majesteettisesti taivaalle ja laskee aamuyöllä horisonttiin. Kuu on suhteessa paljon suurempi kuin maasta käsin tarkasteltu kuu, joka näyttää todella hienolta ehkä jopa hieman planeettamaiselta.

Naapuruston asukkaat on mielenkiintoisesti ja yhtenäisesti toteutettu. Suurimalla osalla asukkaista näyttäisi olevan hyvin vaaleat silmät, jotka luovat illuusion kiiluvista "avaruusihmisten" silmistä. Vaatetus on scifimäinen ja kankaat koristeltu abstrakteilla ja geometrisillä kuvioilla. Värit ovat voimakkaita, mutta tuntuvat silti sopivan loistavasti naapuruston tunnelmaan. Asukkaiden joukossa on useita viitteitä vanhoihin tuttuihin sekä sims kakkoseen, että kolmoseen. Hautuummalla huhutaan olevan Johanna Goottilan haudan, josta hän kummittelee vanhana ja erikoisen värisenä. Kaupungista löytyy mm. myös Eririkas kloonit sekä erästä Outolaakson asukasta muistuttava tuttu hahmo.

Jokaisen scifistelijän unelmanaapurusto. Tuo simssiin aivan uudenlaista sisältöä. Mielestäni ehkä paras tähän mennessä julkaistuista naapurustoista. Kaikenkaikkiaan upeasti toteutettu.

lunar7
lunar8
lunar9
lunar10
Screenshot-2924
Screenshot-2807
Screenshot-2838
Screenshot-2806
alus1
Screenshot-3057
Screenshot-2910
Screenshot-2908
Screenshot-2901
Screenshot-2822
Screenshot-2786
Screenshot-2771
Screenshot-2930
Screenshot-2827
Screenshot-2782
Screenshot-2781
Screenshot-3092
Screenshot-3089
Screenshot-3065
Screenshot-3003
Screenshot-2865
Screenshot-2805
Screenshot-3029
sisustus1
sisustus2
sistustus3
sisustus4
sisustus5
sisustus6
Screenshot-2867
Screenshot-3055
Screenshot-2816
Screenshot-2814
Screenshot-2922
Screenshot-2919
Screenshot-2912
Screenshot-2899
Screenshot-2889
Screenshot-2824

8 kommenttia:

 1. Oih! Tuo paikka näyttää niin ihanalta! Haluaisin sen myös ehkä omaankin peliini. Ostan nyt ensin kuitenkin tuon superstaran ja katsotann sitten( voihan tämäkin tulla jossain vaiheessa kauppoihin kansissa(vaikka niissä onkin vain se koodi)jolloin voisin ehkä ostaakin!) Olen hyvin selostanut tuon kaupungin ominaisuuksia ja nuo kuvatkin ovat upeita, on mukavaa että olet ottanut kuvia myös yksittäisistä taloista*awwws tuo lehtitalo* myös tuo turkoosi kuu tai aurinko on upea!

  -Coopa radolasta

  VastaaPoista
 2. OIh! Tuo kaupunki on hieno! Täytyypi itsekin ehkä jossain vaiheessa hankkia. Kiva kun sai tästä näitä pelaajan kuvia. Mukavaa että selostit hieman asioita tästä kaupungista, saa katsos paremman kuvan. Tykkäsin siitä kun olit ottanut erikseen taloista kuvia, pidin eniten talosta joka näytti ikäänkuin muodostuneen kolmesta päällekkäisestä lehdestä! Turkoosi kuu on oikein kaunis!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tosi jänniltä ja hienoilta noi talot, ja siltä ne näyttääki:) Toi sydäntalo on ihana, ja muutenkin isot ikkunat ja maisemat ovat kivoja. Noi putket on tosi hauskoja, ja noi kristallit ja kaikki jännä kimaltava antaa erikoisen vaikutelman. Noi kupolit joihin (vihdoin) pääse sisälle on tosi siistejä, melkein tekis mieli hankkii toi vaan noitten kupolien takia:D

  Kivoja kuvia, aiheuttaa kuolaamisen niissä joilla ei tuota kaupunkia ole:D

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteistanne :)! Noista kupoleista sen verran, että niitä on muistaakseni yhteensä 4 ja kaikki ovat erilaisia keskenään. Ne ovat ikäänkuin "kasvihuoneita" koostuen tähän mennessä ilmestyneistä naapurustoista (kuten Sunset Valley). En sitten tiedä täytyykö kaikki lisäosat olla, jotta saa myös kaikki kupolit. Hienoja ne jokatapauksessa ovat. Talot ovat myös hienoja ja eka tutustumispäivä menikin siinä kun kävin taloja läpi.


  Olen pelannut nyt yhdellä valmisperheellä ja räpsinyt kovasti kuvia, joten siitä tulee vielä juttua myöhemmin lisää. Superstarasta on myös tulossa esittely ja kuvia heti kun saan sen "käsiini". Originista olen tilannut, joten ehkä jo huomenna.

  -Jade

  VastaaPoista
 5. Ooh, kaunis paikka! Tahtoo ostaa itselle, muttei kuitenkaa ehkä ihan vielä. Odotellaan uutta postausta tästä kaupungista ja superstaran esittelystä :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä esittely ! :---)Itse omistan myös Lunar Lakesin.Mutta avaruusalus ei ole kaupungintalo vaan tiedekeskus :D anteeksi,pikkuhuomio.Hyvä ja pitkä kuvaus.

  VastaaPoista
 7. Aijaa! Hyvä kun kerroit, pitääpä korjata tuo tieto oikeaksi. Kiitos kommentistasi, Kittylle myös!

  VastaaPoista
 8. Hih, löysinpäs tänne viimein! :P

  Kiitos hyvästä arvostelusta ja kauniista kuvista! Haluun tätä kyl nyt melkeen enemmän kuin Lemmikit-lisäriä. :D Ehkä pistän hankintalistalle Lemmikit ja tän, koska Superstara ei oikeestaan kiinnosta ollenkaan (vaiks sulla oli siitä tosi hienoja kuvia!). :)

  VastaaPoista