sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Uudelleen asennus ja uusi alku

Sain pelini uudelleen asennettua ja nyt onkin mukava fiilis aloittaa peli taas ihan puhtaalta pöydältä. Tälläkertaa ladatut ovat minimissään ja sellaisen aion pelin nyt pitää. Latausajat ovat silti oudon pitkät, joten täytyy vielä käydä ladattuja läpi jos vika löytyisi sieltä. Lisäksi koneeni on kaatunut viimeaikoina useaan kertaan. Syy voi tietysti olla ihan Vistassakin.

Aloitin suus uuden pelin Salaisen lähteen kylässä eli Hidden Springsissä. Nyt ei ole legacyoloa joten aloitin ihan tavallisella pariskunnalla joille käytin vähän motherlodea :D...asutin heidät yhteen EA:n valmiiseen Täyttäelämää lisärin mukana tulleeseen söpöön taloseen:Loin perheeseen siis miehen ja naisen, jotka ovat jo valmiiksi kihloissa. Sukunimeksi heille tuli Saraste.Tontilla on ihana sydämen muotoinen suihkulähde ja hääkaari valmiina. Naispuolinen simitär on nimeltään Pinja. Luonteenpiirteitä on mm. taiteellinen ja toivoton romantikko. Hänen sulhonsa nimeksi annoin Marcuksen ja hän on luonteeltaan pahansuopa flirttailija.En taida hirveästi perustaa tuosta pahansuopuus luonteenpiirteestä. Sen ansiosta Sarasteen pariskunta riitelee jatkuvasti heti kun silmä välttää...mutta on heillä hyvätkin hetkensä.


Seuraavaksi varmaan vietetään sitten häitä...:D....Laitoin Pinjan ladattavaksi ilman CC:tä. Tarkoitus olisi jatkossa laittaa enemmänkin simejä, sitä mukaa kun ehdin pelailemaan ja blogia päivittelemään. Ensi kerralla luvassa on siis hääkuvia :)..

Blogin ulkoasusta sen verran, että se on vielä hieman kesken eräinen. Jotkin värit vaatii vielä vähän säätämistä. Voipi olla, että värimaailma tulee muuttumaan vielä täysin jos kyllästyn tähän. Syksy tekee tuloaan ja lämpimät syksyn värit houkuttelevat. Linkityspyyntöjä otan myös vastaan!


2 kommenttia:

  1. Oi, Pinja on ihan mielettömän kaunis! Varmaan yks kauneimpia simejä siulta!

    Ja voisin jossain välissä linkittää tän Firquihin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Aada :)! Voisin myös laittaa sun sivuja tänne, myös sen Another sims blogin!

    VastaaPoista