keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Keskustan Kuhinaa kamasetti

edit/Huom! En tiedä mitä teksteille on tapahtunut tässä välissä, hyppivät oudosti tuonne kuvien sivuun. Pahoittelen tillanetta, mutta kyllä tämän silti lukea  pystyy. Päivitin tätä esittelyä myös hieman.

Keskustan kuhinaa kamasetti vaikutti minusta ensin tylsältä, mutta lähempi tarkastelu osoitti sen itseasiassa palvelevan montaakin tarkoitusta pelissä. Urheilulliset, virtaviivaiset vaatteet miehille ja naisille näyttivät pelissä hyvältä simien päällä. Naisten kampaukset olivat myös hauskoja ja lennokkaita, ehkä hieman poikamaisia. Kamasetin rakennukset näyttävät moderneilta ja tyylikkäiltä. Ne ovat kooltaan 40-20/30-20 tontteja, joita on helppo sijoitella naapurustoon tai vaikkapa korvata aiempia jo olemassa olevia toimintapaikkoja. Keskustan kuhinaa kamasetista hyötyvät paljon myös maailmojen tekijät, koska tontit ovat pieniä ja ne saa helpommin mahdutettua pienempiinkin maailmoihin. Pienen miinuksen kamasetti saa siitä, ettei se sisältäny kuin yhden pienen leikkipuiston. Se olisi kaivannut yhtä vähän isompaa puistoa ja olisihan ollut hienoa jos kahvilaan olisi päässyt sisälle, eikä se olisi ollut vain kaninkolo.

Sijoittelin ja tutkiskelin tontteja Salaisen lähteen kylässä. Tässäpä kuvia lemppareistani:Tässä siis kuvat naisten kampauksista. Simin päällä oleva toppi tulee myös kamasetin mukana. En ottanut kuvia vaatteista, koska pystytte näkemään ne myös virallisilta sivuilta, ellei joku lukijoista välttämättä halua nähdä niitä CAS:ssa :)...
Kahvila oli ulkokuoreltaan ihan ehdoton lemppari! Se näyttää ulospäin todella söpöltä. Harmi kun simit eivät voi mennä sinne sisälle.

Koulu, joka kulkee nimellä "esikoulu". Tämä siis vastaa kaiketi tavallista koulua, sillä täällä voi käydä maalauskurssin tai valita opetus-uran. En varsinaisesti testannut tätä, mutta hyvännäköinen rakennus ja pienellä tontilla. Joissakin naapurustoissa olen korvannut suuren koulun tällä, jotta olen saanut tontin paikalle jotain muuta mikä tarvii tilaa.
Tässä on pieni ja kodikas kuntosali. Tykkäsin tosi paljon tämän julkisivusta ja sisustuksen modernista tyylistä, joka oli kuitenkin viihtyisä.


Kuntosalilaitteet päihittää mennentullen peruspelin vehkeet. Ne ovat virtaviivaisia ja kauniin modernisti muotoiltuja. Tykästyin uusiin aaltomaisiin pyyhetelineisiin ja jumppakassi koristeeseen.

Itsepalvelupesula jatkaa tätä samaa modernia linjakasta tyyliä. Pyykinpesukoneet suorastaan houkuttelevat pyykkäämään vaikkei niin pyykkäyksestä välittäisi.


Kirjasto vaikutti alkuun hieman kolholta, mutta sisätilat ovat yllättävän viihtyisät jos tykkää modernista ja simppelistä. Tykkäsin kirjahyllyistä, joista voi rakennella haluamiaan muodostelmia seinille. Myöskin penkit, joista voi tehdä loosseja olivat hauskoja. Koristepalkit näyttivät myös hyviltä ja olivat ehkä kaikista noista uusista esineistä kivoimmat.Tässä vielä kuvaa kirjaston takapihalta. Tässä näkyy hyvin miten koristepalkkeja voi käytää monipuolisesti antamaan uutta ilmettä rakennusten julkisivuun ja pihoille tai vaikkapa kotipuutarhaan.

Tässä ei ollut kuvia ihan kaikista uusista jutuista mitä kamasetin mukana tuli, mutta nämä olivat omat suosikkini. Kahvila, kuntosali ja kirjasto tulevat ehdottomasti olemaan pelissäni kaupunkieni vakio paikkoja.

2 kommenttia:

  1. Voi ei! Nyt tekisi mieli hankkia tämäkin! Blogisi on vaarallinen ja samalla niin mahtava! :) Jos joku mietityttää niin täältä vastauksen saa. ;D

    VastaaPoista
  2. hahah :D, pitäisi varmaan olla vähän kriittisempikin välillä :D.

    VastaaPoista