perjantai 8. helmikuuta 2013

Versailles´n palatsi - uusi setti Storessa!

Storessa on julkaistu  uusi Rokokoo aihenen setti, joka sisältää vaatteita ja huonekaluja. Minulle kaikki historialliset kulttuurilliset setit ovat melko pakkosaada kauraa ja rakastan varsinkin tällaisia settejä missä on naisille pitkiä hameita ja hiuksia, joissa on koristeita. Huonekalut tässä setissä ovat myös ihanan yksityiskohtaisia (toinen minulle tärkeä seikka).




















































































Klikkaa kuvat suuremmaksi jos haluat nähdä ne täydessä  koossa. 




























Tälle setille on kyllä pakko antaa 8 pistettä 10:stä. Kahdeksan siksi koska, tässä ei tullut vaatteita lainkaan muille ikäryhmille kuten teineille ja vanhuksille. Lisäksi olisin halunnut jonkun ihanan Rokokoo aiheisen hörhelöisen parisängyn. Jokatapauksessa, tämä on todella ihana setti historiallisia juttuja fanittaville!


8 kommenttia:

  1. Rakastuin tuohon kuvissa esiintyvään naissimiisi! :3 Voisitko laittaa sen esim. storeen ladattavaksi? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :), käytin kuvauksiin itseasiassa simiä, jonka tein Aurora Skies maailmaan. Tuunasin vain hiusten värin punaiseksi ja lisäsin hänelle pisamat. Löytyy Studiostani: http://www.thesims3.com/assetDetail.html?assetId=6958774

      Poista
  2. Ooh kiitos tästä postauksesta. Kieltämättä tämä setti näyttää upealta :) Mutta veikkaan, että tämänkin jää toistaiseksi mulla tuonne kaupan puolelle. Tuo vanhan ajan alusasu naisille on kyllä ihana (ainakin veikkaisin sen olevan alus asu :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips :)! En ole aivan varma löytyykö se alusvaatteiden puolelta, sillä se oli päivävaatteissa mutta voin tarkistaa asian.

      Poista
    2. lisään nyt tähän että kyllä, sen saa yöasuksi. sen voi myös ostaa erikseen, kuten minä aijon tehdä. mut, kiva postaus jade:)

      Poista