tiistai 5. helmikuuta 2013

Uusi historiallinen setti tulossa!

Storeen on tulossa torstaina myyntiin uusi historiallinen setti, joka sijoittuu Rokokoo aikakauteen. Setti sisältää vaatteita ja huonekaluja. Oletko itse kiinostunut hankkimaan historiallista sisältöä peliisi ja pelaatko ylipäätään esimerkiksi historiallisia tai aikakausiin liittyviä haasteita ja legacyitä, kommentoi  aatoksesi tähän :)!

5 kommenttia:

  1. Olisihan se hienoa, jos vaan riittäisi aikaa ja kärsivällisyyttä! :) Historia on aina kiehtonut minua mutta oon vasta viimeaikoina ruvennu oikeesti panostaa siihen, että teen realistisen näköisiä taloja ja sisustuksia ihan näin nykypäivässä, joten pitäydyn siinä niin kauan kunnes koen olevani tarpeeksi hyvä siinä. :) Siihen saakka saavat historialliset jutut olla rauhassa!

    Ja tuolta storesta ostamisesta ei oo kyllä tehty hirveän helppoa, en oo vielä keksiny miten sieltä vois ostaa ilman luottokorttia. Jos joku tietää keinon niin vois vinkata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eärwen ja kiitoksia kommentistasi :)! Olen myös itse kiinostunut sisustamaan realistiseen tyyliin ja etsin usein inspiraatiota mm. sisustuslehdistä. Historiallisia juttuja lisäilen mielelläni pieninä pilkahduksina simien juhliin tai saataan tehdä talon siten, että sen huoneet on sisustettu erilaisin teemoin.

      Storesta voi ostaa myös lunastamalla pistekortin, joita myydään esimerkiksi Puolenkuunpelien verkkokaupassa. Jos sinulla on mahdollisuus käydä paikan päällä niin käsittääkseni pistekortteja voi myös ostaa fyysisesti pelikaupasta paikanpäällä, tässä esimerkkinä pistekortti:

      http://www.puolenkuunpelit.com/kauppa/product_info.php?products_id=57504

      Puolenkuunpeleissä näyttäisi toimivan myös Visa Electron jos netin kautta tilaa :). Luottokortilla ostaminen on halvempaa, mutta toisaalta luottokortista koituu yleensä muita kustannuksia kuten korkoja. Toivottavasti tästä oli jotain apua?

      Poista
  2. Hei tuo onkin hyvä idea, eri teemat eri huoneissa :) pitääkin joskus kokeilla, kiitos vinkistä! Tällä hetkellä yritän tehdä aika tavallista suomalaista taloa, jonka mallin otin yhden talonrakennusfirman sivuilta. Kun sain vielä hieman laskenta-apua pohjapiirroksen siirtämiseen simsiin niin siitä tuli oikein komea talo! :) sisustus vaan tuottaa hieman hankaluuksia tällä hetkellä.

    Ai niin nuo pistekortit :) niitäkin voisi harkita, mutta jotenkin koen sen liian hankalaksi. Olisi vaan niin helppoa, että voisi ostaa electronilla suoraan storesta. Ja silloin kun Hidden Springs ja Lunar Lake ilmestyi, se oli vielä mahdollista, koska ostin nuo maailmat nettipankin kautta.
    Mutta jos ihan epätoivoiseksi ryhdyn niin sitten voisin noita pistekortteja ostaa, kiitos Jade avusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ompa harmillista jos kerran aiemmin on voinut ja nyt ei pystykkään..entäs pay pal? Pay palia olen itse kokeillut muutaman kerran ja on toiminut. Kiitos myös itsellesi tuosta sisustusjutusta, sain tuosta nimittäin idean jonka aion toteuttaa tässä lähiaikoina :D. Kotimaista sisustuskamaa on muuten vaikea löytää pelin. Huomasin sen kun aloin rakentaa Aurora Skiesiin taloa. Olen käyttänyt enimmäkseen iltahuvien ja vuodenaikojen tavaroita. Iltahuvien mukana tulee mukava moderni keittö ja vuodenajoissa on talvisia juttuja, joita voi soveltaa.

      Poista
  3. Muistaakseni silloin juuri ostin PayPalin kautta ja se meni nettipankkiin kun ostin nuo maailmat ja vähän aikaa sitten yritin ostaa simspointseja samalla tavalla niin PayPal ei enää hyväksynytkään maksua :O

    Niin on! Ja juuri tuohon taloon mitä nyt rakentelen, oli tosi vaikea keksiä saunan tilalle mitään..

    VastaaPoista