maanantai 18. marraskuuta 2013

Tulevaisuuteen Let´s Play :)

Uus Let´s Play, tulevaisuuteen lisäristä. Eka jakso ilmaantunut. Jättäkää kommenttia ja palautetta jookos :). Katsomaan pääset tästä. Olen edelleen flunssassa ja sen kuulee äänestä.


8 kommenttia:

  1. Nyt sain katottua tuon. Kiva kun tuli taas LP! Mä tykkään näitä katsoa. :) Ai että kun teit sulosen simin. Vielä ei päästy alkua pidemmälle, mutta jatkoa tulee varmasti pian. Hienoa, että MH on myös esittelyssä, kun sitä mulla ei vielä ole ja lisää haluan nähdä/tietää. Tulevaisuuteen sain ostettua tällä viikolla ja muutaman päivän oon jo pelaillut. Tykkään erittäin paljon, niin hienosti tehty ja kaikkea uutta valtavasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti palautteestasi :)! Mukavaa, että sentään yksi ihminen kommentoi :D. Kovin moni ei ole katsonut nyt noita videoita, mutta kun vauhtiin pääsin niin aion nyt tehdä näitä kuitenkin. Tähän on ilmestynyt jo 5 osaa ja kuudes on latautumassa :).

      Poista
    2. Oo, lisää! Mä aina unohdan sit katsoa lisää, luulin että yks osa vasta on ilmestynyt. :D Meen pian kattomaan. Oon kattonut nyt TheJezqun Tulevaisuuteen LP:tä, melkein kaikki jo kattonut.

      Poista
  2. Nyt oon muistanu kattoa uudet osat, jee! :) Tosi kivaa vauhtia on tullu uusia osia. Ja reilusti lisääkin lupasit, jee! Piti kommentoida tänne kun ei videoihin pystyny kommentoimaan. Tarvis kai tehdä se Google+ tili että vois kommentoida suoraan videoon? Mut kaikki ilmestyneet oon kattonu ja tykänny. :) Ja ootan lisää innolla. Tykkään tulevaisuuden kodista, jonka rakensit perheelle. Se on mukavan kompakti, sellasia tykkään itekin rakentaa. Keittiö on ihanan värinen, pirteä! Se on muuten hauska kattoa noita videoita ja kommentoida, et "se on tossa" tai "klikkaa tuosta". :) Varsinkin jos joku ei oikein onnistu ja ite katsojana huomaa mitä pitäs tehdä. Ja tietysti saa välillä nauraa ääneen, kun on hauskoja sattumuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti pitkästä palautteestasi, piristit päivääni ihanilla kommenteillasi :)! Joo siis vaikka olenkin pelannut simssiä paljon niin aina mulla tuntuu olevan joku hukassa, varsinkin ostos ja rakennusvalikossa :D. Google plus tiliä et käsittääkseni tarvitse, riittää jos sulla on sähköposti osoite gmailissa, voit luoda tilin youtubeen ja tykkäillä videoita ja myös kommentoida. Se kyllä kannattaa jos sinulla ei vielä ole, koska voi myös kerätä omia soittolistoja ja tilata kanavat joista tykkää.

      Poista
    2. Niin ja se nimi jota käytit sähköpostissa eli koko nimi tulee ns. youtube kanavan nimeksi sinulle sinne sitten eli kannattaa käytää jotain omaa peli nickiä siellä. Vaikkei itse tekisi videoita niin on siitä hyötyä.

      Poista
    3. No eikun kiitos itelles että jaksat näitä LP:tä tehdä! Mä innolla aina odotan, koska tulee lisää katottavaa. Harmittaa vieläkin ne vanhat, kun en ehtiny kaikkia kattoa läpi sillon. Tolla tabletilla on niin kätevä katella missä vaan videoita. Ja itekin saa peli-intoa kattomalla muiden pelaamista! Tosin mulla into on ollu piukassa vieläkin Tulevaisuuden kanssa. Paratiisisaarikin tuossa oottaa asentamista, mut aattelin ensin tutkia kunnolla Tulevaisuuden. Nyt on seuraavaks tiedossa yritys tehdä vauva naisparille. Toivottavasti se onnistuu! Ne meni just naimisiin, mut en enää tänään jaksanu pelata Tulevaisuuteen niitä.

      Joo siis mulla on Gmailin tilillä kirjauduttu YouTubeen ja mulla on tilattuja kanavia. Pystyn myös tykkäämään videoista, mutta jostain syystä kommentointi ei onnistu. Oon yrittänyt monta kertaa, mutta ei. Tarvii vielä tutkia. Ja sit kun toi on mun virallinen maili, niin en haluais sitä käyttää yleisesti YT:ssa...

      Oon itekin miettiny LP:n tekemistä, kun mulla on paljon ylimääräistä aikaa. Mutta en tiiä, ehkä ei kumminkaan. Pitää miettiä. Mut tosi kivoja uusia (mulle uusia, kun en oo ennen kattonu kun sun LP:tä) pelaajia (nauhottajia? Letsplayereita? :D) oon löytänyt ja katellut niiden videoita. Toi LifeSimmer on ihan huippu, saa nauraa! Sen ääntämys on jotain toiselta planeetalta. :D

      Kerros muuten miks Quxxn:n sisko rupes jatkaan sen LP:tä? Huomasin vaan tommosen tässä ja ihmettelin...

      Poista
    4. Hmm...ehkä sitten pitäs olla se google plus, että onnistus kommentoida? En tiedä, tubessa on ollu viimeaikoina paljon uudistuksia.

      En tiedä miksi Quxxn sisko jatkoi, ehkä siksi kun ihmiset toivoivat hänen jatkavan siskonsa jalan jäljissä :).

      Voithan sä ainakin kokeilla let´s play tekemistä, alussa voi kestää että tuntuu olonsa kotoisaksi/luonnolliseksi nauhoittaessa, mutta siihen tottuu pikkuhiljaa ja alkaa keskittyä enemmän itse pelaamiseen kuin siihen, että miettis koko ajan sitä miltä kuulostaa jne. Eli pystyy olemaan enemmän oma itsensä mitä enemmän nauhoittaa. Videoitten editointi, lataaminen jne. on myös pikkuharjoittelun jälkeen helppoa. Oikeestaan lets play tekeminen on paljon nopeampaa ja helpompaa kuin tän blogin ylläpitäminen :D.

      Jos jäi harmittaa noi vanhat videot niin enköhän tee jossain vaiheessa paratiisisaaresta uudestaan let´s playn.

      Poista