torstai 24. lokakuuta 2013

Tulevaisuuteen - Osa 2: Painajaisia ja Plumbotteja

Hei taas :)! Olen pelannut ihan hulluna nyt kun vapaa-aikaa on, joten tässäpä tuleekin nyt isompi kuvapostaus lähes 50:llä kuvalla. Nauttikkaa!





Viimeksi jäimme siis kun Meia teki tuttavuutta robottien kanssa eräällä yhteisötontilla...




















Sankarittaremme jatkaa tutkimusmatkaansa siltä samaiselta tontilta jonne siis viimeksi jäimme. Pakkohan minun oli päästä myös kokeilemaan tätä uutta soitinta. Sen soittamisessa tulee harjoittelun jälkeen paremmaksi ja simi oppii myös uusia liikkeitä.




















Vakavan näköistä hommaa :O.



















Päivä kului nopeasti ja aurinko alkoi laskea. Tässä näkyy myös tavallista asutusaluetta Oasis Landingissä. Tahdon laittaa Meian tuohon ekaan taloon asumaan!



















Kaupungilla näkee tällaisia hienoja hologrammeja, jotka leijuvat ilmassa.



















Maisemaa kaupungin ylle. Eikös olekin ihanan sinistä vettä.



















Nainen päätti itseppäisesti pelata vielä erän biljardia ennenkuin suostui lähtemään majapaikkaan nukkumaan.



Nainen pääsi kuin pääsikin kotiin. Eikös hän olekin söppänä?


Hmm...olisi vähän nälkä. Mitäs täällä on tarjolla?



Syntetisoitua hyhmäpupua!



Nomnomnom...


Sitten koitti väsy ja Meia lähti etsimään itselleen nukkumapaikaa. Minä muuten tykkään Meian kasvonpiirteistä, näyttää ladatun ihon ja silmien kanssa nätimmältä kuin ajattelin :).



















Majapaikassa asustaa muitakin simejä ja kaikki nukkuvat tällaisissa mukavissa moduuleissa. Majapaikka toimii vähän samalla periaatteella kuin maailmanmatkaajassakin. Siellä asuminen on ilmaista ja sieltä löytyy kaikki tarpeellinen simin tarpeiden täyttämiseksi.




















Seuraavana päivänä Meia herää virkeänä (mutta naama norsun..:lla) aamuun.




















Erikoinen "suihku" saa naisen  mielen vihdoin piristymään. Suihkun väriä voi muuttaa ja värivaihtoehtoja on runsaasti.



















Wc kalusteet ovat ihanan pelkistettyja ja ultra-moderneja.



















Aamupesun jälkeen Meia lähti käymään aamupalalla. Hän näyttää mielestäni ehkä hieman kosmiselta balettitanssijalta tuossa asussa :D.



















Tälläkertaa ruokasyndikaattori (tai mikä lieneekään) ei suostunut yhteistyöhön.




















Murrrrr!



















Rakastan näitä keittiönkalusteita! Ihanan modernit ja pelkistetyt. Huomatkaa myös pienet yläkaapistot.



















Meia muuten heräsi keskellä yötä, koska sai niin hyvät unet nukkuma...podi mikä lie onkaan ja päätti lähteä heti jatkamaan kaupungin tutkimista. Kulkuvälineet ovat leijuvia ja lentäviä kuten tämä taksi.



















Saavuimme Plumbot kauppaan, jännää!



















Tiskin takana seisoo hieno myyntiin erikoistunut Plumbot, jonka nimi on Wroomba. Aika hyvä nimi, eikö totta!?




















Wroomba ansaitsee tulla lähikuvaan.




















Meia tekee hetken aikaa tuttavuutta Wroomban kanssa.



















Buuum! Vielä yksi lähikuva Wroombasta. Upea robottimainen katse!


Plumbot liikkeestä voi ostaa Plumbotin valmistukseen tarvittavia tarvikkeita ja oppikirjoja. 

Ensin täytyy hieman harjoitella robotintekotaitoja. 

Meia siirtelee hologrammeja keskittyneen näköisenä. 

Ja kas, hän sai aikaiseksi tällaisen nanobotin. Näitä tarvitaan Plumbotin rakentamiseen. 


Bottien rakentaminen on uusi hauska taito. 


Simi voi kehittää myös tällaista uutta taitoa. 


Kun simi on saavuttanut vähintään kakkostason botin luonnin taidossa, hän voi alkaa luomaan Plumbotteja. Jännää!

Plumbotinluonti näyttää tältä. Se toimii samalla periaattella kuin siminluontikin, mutta toimintoja on karsitummin, sillä Plumbottia paranneellaan käsin valmistuksen jälkeen. Plumbotinluonnissa on myös paljon valmiita malleja joista valita jos laiskottaa, eikä jaksa alkaa omaa säätämään. 

Tadaa! Meia loi tällaisen söpön pastellinsävyisen siivousbotin ;). 

Botin nimi on Konoko. Meia tekee tässä Kanakon kanssa tuttavuutta. 


Botti ilmestyy perheen ohjauspaneeliin ja sillä on ihan omanlaisensa systeemi. Jesseteipattu tarkoittaa sitä, että Konokoa ei ole vielä kovinkaan paljoa paranneltu :D....

Botinkehitystaitoa voi hioa mm. korjailemalla bottia. 

Bottiin voi myös lisätä erillisiä siruja. Tykkään muuten todella paljon siitä miten Plumbotit on toteutettu. Ne kiiltävät ihanan metallimaisesti ja ovat muutenkin ihan uskottavia. 


Piirivelyjä on erilaisia (klikkaa kuva suuremmaksi). Meia asensi Konokolle siivouslevyn. 

Konoko skannaa Meian. Minulle ei selvinnyt mikä vaikutus tällä on. 

Helei!

Plumbot kaupasta löytyi tällainen paikka alakerrasta. Lisärin mukana tulee näemmä tällaiset kivat modernit minikylppärit. 

Ja sitten päivä alkoihin olla jo ohi...

...jatkuu.....

PLÄÄÄH...noniin siinäpä se. Jatkoa seuraa varmaan ihan lähipäivinä :). Bottien kanssa leikkiminen on hauskaa! 






13 kommenttia:

  1. Oi että oon nyt ihan varma et haluan tän lisärin hankkia! Noi botithan on hemmetin sulosia ♥ Saako muute kysyy et mitä korvaavia simmuja käytät? Meian simmut on sievät x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, botit on sulosia :D. Korvaavat simmut taitaa olla Moonskinin jotkut...palaan asiaan ku oon löytänyt ne :).

      Poista
    2. Depsu, ne ovat Moonskinin Shiny_Glass:it. Löydätkö? Hällä pitäs olla tumbrl jossain. Tästä on aikaa ku olen ne ladannut.

      Poista
    3. Joo enköhän :) Kiitos vaivannäöstä x)

      Poista
  2. Voi että, nuo simbotit ovat aivan ihania :3 ♥ Varsinkin tuo Meian luoma on todella söpö (: Meia on tosi nätti sim. Tämän lisäosan ilmestyttyä luonnollisesti Paratiisisaaren hinta laski, eikä se maksa enää kuin 20e + 3e postikulut CDON.COMissa, joten ihan huippuhyvä hinta (ainakin jos vertaa 40e hintaan), joten mitä mieltä oot kyseisestä lisäosasta? Ite ainakin tuumin, kun katoin noita Let's play-videoita ja sen sellasia, että lisäosa on tosi laaja. Jopa taaperoille ja lapsille on tehty vaatteita ja lapsille yhdet hiuksetkin! Ihan mahtavaa! :D Hotellit kiinnostavat myös, sekä tietysti itse kaupunki... apua, mikä se oli.. *...tässä vaiheessa vilkaistaan vaivihkaa Jaden galleriaan ja katsotaan Paratiisisaaren ensimmäisiä kuvia...* Isla Paradiso! Sehän se olikin :3 Muttamutta, lisäosa vaan kiinnostaa minua ihan kamalasti :D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi toi Paratiisisaaren pelaaminen vähän kesken kiireiden takia. Minusta se ei ole parhaasta päästä sen lagituksen ja bugisuuden vuoksi, mutta hotellien pyörittäminen ja taloveneily on hauskaa puuhaa. Merenneidot ovat ihan jees myös, mutta aika vähän niillä on mitään erikoisia toimintoja. Isla Paradiso on todella kaunis trooppinen maailma ja siellä myös asuu kauniita simejä. Tykkäsin tosi paljon Paratiisisaaren vaatteista ja hiuksista. Myös taaperoille tulee vaatteita :).

      Poista
  3. Oivoi, kituttan täällä nyt ku haluisin testaamaan etenkii noita botteja! :D No, hyvää kannattaa odottaa! Toivon vaan ettei sims päätä taas alkaa ilkeilemään virhekoodeillaan, niinku se viimeks teki vaikken tehny ees mitään ihmeellistä :< Tai jospa päivitys auttais, se ku alko kaatuilemaan ja herjaamaan asioita sen jälkeen ku ostin ja asensin Leffa-kamasetin. No mut, ei tää oo oikee paikka miun ranttauksille, joten kiitän taas postauksesta ja innolla ootan lisää! :D

    Btw, kiva ku toi Captcha tossa alla sanoo "todista, ettet ole robotti" :D Voisko sen muuten ottaa pois päältä? Ei siinä mitään, jos siulla on omat syyt pitää se päällä, onhan tää siun blogi, kyl sen kanssa voi elää :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ikävä virhekoodi :(. Auttaako jos tallennat ensin ja sitten vasta suljet pelin? Tuohon ei taida auttaa muu kuin ehkä lisämuisti. Voin toki ottaa tuon Captchan pois käytöstä, mutta jos alkaa tulla roskapostia tai vastaavaa niin otan sen takaisin käyttöön :).

      Poista
  4. Miten tulevaisuuden asiat vaikuttavat normaaleihin naapurustoihin? Eli tuleeko muille naapuruston asukkaille leijuvia autoja ja hologrammitelevisioita, ja voiko tuon portaalin myydä tai jotain? :D Vaikuttaa ihan kivalta lisäosalta, mutta jos tällä ei voi pelata realistisesti, taidan jättää tämän hyllyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääkseni tulevaisuuden tapahtumat eivät vaikuta nykyhetkeen vaan vaikutus on siis päinvastainen eli se mitä teet nykyhetkessä vaikuttaa pelin tulevaisuuteen. Lentäviä autoja näkee vain tulevaisuudessa, ne eivät seuraa mukana, mutta esim. luomasi plumbotit tulevat mukana sillä ne ovat osa taloutta. Ne voi kuitenkin myydä jos ei halua ottaa niitä mukaansa nykyhetkeen. Eli siis voit ottaa tulevaisuudesta mukaan esineitä jne. jos haluat, mutta muuten nykyhetki ja maailma on ihan normaali.

      Poista
  5. Olipa hieno botti! Korkkaritkin ellen väärin nähnyt...? :D On kyllä tosi hieno paikka tuo Oasis Landing. Kivasti kirjotettu postaus, lisää odotellen! :)

    VastaaPoista
  6. Onko pakko vakuuttaa ne "Nykyhetken" simit kamalasta tulevaisuudesta? Kun Sims 3 Tulevaisuuteen-tuottajavideossa sanotiin niin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olet menossa dystooppisen tulevaisuuteen niin silloin täytyy vakuuttaa. Ne ovat automaattisia tehtäviä jotka pitää suorittaa, mutta se on ihan helppo juttu :). On myös olemassa onnellisuuspisteillä oleva palkinto joka avaa kaikki tulevaisuudet käyttöön jolloin noita tehtäviä ei tarvi tehdä.

      Poista