perjantai 19. heinäkuuta 2013

Totista Toimintaa - bistro

Totista Toimintaa -bistron esittelyvideota pääset katsomaan

tästä

Eli kyseessä on eilen Storessa julkaistu ravintola. Video on aika pitkä, 30 minuuttia. Yritin käydä tontin laajasti läpi. Kertokaa mitä piditte esittelystä ja kertokaa myös omia mielipiteitänne jos olette tontin jo hankkineet :)!

6 kommenttia:

  1. Ihana esittely tuosta uudesta ravintolasta :) Tykkäsin kyllä kovasti ja ravintola on hienon näköinen ja kivasti rakennettu..Aion kyllä hankkia tämän, kun on vielä alennuksessa, täyttä hintaa en maksaisi..Puhuit tuossa videossa Kauppa auki-lisäristä..Mä katsoin juuri pari päivää sitten curtis paradisen now videon, jossa hän puhui, että seuraava storen maailma saattaa sisältää OFB- sisältöä(eli juuri tuota kauppa auki-tavaraa)..Itse toivoisin että Tulevaisuus-lisärissä olisi jotain ammatteihin tai juurikin noihin kauppa auki- juttuihin liittyviä esineitä, koska onhan nekin tavallaan tulevaisuuteen liittyviä juttuja(en halua, että se lisäri on jokin kaninkolo, missä ne teleporttaa tulevaisuuteen ja perästä tulee puhekupla, jossa kerrotaan mitä tuleman pitää)..Mutta se selviää varmaan paremmin tiistaina, kun tulee taas livechatti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tosiaan, että tulevaisuus lisäri sisältäisi kauppa-auki tyylisiä ominaisuuksia ja seuraava maailma minunkin lukemien juttujen perusteella saattaa sisältää jotakin sen tyylistä. Ilmeisesti jonkin sortin kassakoneen, mutta enempää en tiedä :).

      Poista
  2. Kiitos tästä! Mahtavaa että sä teet näitä esittelyitä. :) Video on selkeä ja saa hyvän kuvan tästä ravintola-jutusta, vaikkakin jätän tämän kyllä ostamatta vedoten kohtuuttoman hintaan kun katsoo millainen tämä on lopputuloksena. Ehkä mikäli tuo hinta alenee tuosta niin voisin harkita uudelleen.

    Mutta kiitos videosta! ♥:)

    VastaaPoista
  3. Kuten Radolassakin mainitsin, en aio ostaa tätä koska on mielestäni todella kallis! Enkä oikein edes tätä kaipaa peliini. Tulevaisuus-lisäri kyllä kiinnostaa ja nämä Kauppa auki -tyyliset jutut kelpaavat kyllä sen lisärin osana. :) Kiitos kuitenkin esittelystä, katon sen myöhemmin kun nyt en jaksa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jäädään mielenkiinnolla odottamaan mitä se Tulevaisuus lisäri oikein tuo tullessaan :).

      Poista