perjantai 26. heinäkuuta 2013

Tiedotus koskien let´s playtani

Hyvää huomenta rakkaat lukijat. Moni on kysellyt let´s playn perään, joten ajattelin nyt nostaa kissan pöydälle niin sanotusti ja kertoa missä mennään nyt kun kanava on hiatuksella. En ole vielä poistanut videoita, mutta olen asettanut osan soittolistoista yksityisiksi. En ole vielä täysin varma mitä teen sen kanssa, mutta...




Quxxn menehtyminen ja sen ympärillä vellonut julkisuus vaikutti minuun paljon enemmän kuin osasin kuvitella. Ensinnäkin let´s play maailma ei tunnu olevan enää sama ilman häntä. Hän oli yksinkertaisesti paras ja se henkilö, jonka ansiosta aloin omia videoita alunperinkin tekemään. Minulla on tapana katsoa yksi tai kaksi Quxxn:n  videota joka ilta ennen nukkumaan menoa, koska hänen positiivisuutensa ja mahtava huumorinsa saavat minut aina hyvälle tuulelle ja rentoutumaan. Vaikea uskoa ja hyväsyä sitä, että hän on nyt poissa.

Toinen asia ja se tärkein asia on julkisuus. Youtubessa ollaan ihan eri tavalla esillä kuin jossain blogissa. Siellä asiat muuttuvat askelta henkilökohtaisemmaksi ja olen järkyttynyt siitä miten kauheita ja asiattomia viestejä siellä jätetään toisten videoihin. Osa porukasta on myös kaivanut Quxxn henkilötiedot esiin (myös sukulaisten tietoja) vaikka hän nimenomaan ei halunnut esiintyä omalla nimellään ja omilla kasvoillaan. Ihmiset eivät kuitenkaan kunnioittaneet hänen toivettaan ja se pistää väkisinkin miettimään haluanko itse loppupeleissä tubettaa kun siellä on kerran tuollaistakin porukkaa. Tämä ei ole teidän vikanne ja on ikävää kun ei ole oikein muutakaan paikkaa johon voisi videoita kätevästi laittaa. Pitää miettiä vähän mitä teen. Videot ovat kuitenkin vielä tallessa ja niitä oli todella hauska tehdä. Siitä ei lainkaan ole kyse, että minua kyllästyttäisi tai vastaavaa. Ajattelin, että nyt ensin alkuun voisin korvata tämän teille sillä, että alan kirjoittaa pitkästä aikaa ihan kunnon tarinaa. Legacy voisi olla mukava :).

Ja sitten vielä tähän loppuun...minulta on viimeaikoina kyselty ikää tms. joten laitoin tuonne info sivun loppuun kuvauksen minusta jos haluatte käydä lukaisemassa. Sieltä löytyy myös pelikoneeni tiedot ja UKK:takin olen sinne koittanut väsätä.

Seuraavaksi ryhdynkin työstämään seuraavaa Paratiisisaarilisärin kuvapostausta ja miettimään missä ja minkälaisen legacyn alan teille kirjoittamaan. Jos tämä kaikki herätti teissä jotakin ajatuksia niin laittakaa toki kommentteja :)!

9 kommenttia:

  1. Karu fakta on et maailmassa riittää idiootteja ja tässä näkyy kuinka helposti ihmisistä tulee toisiaan ahmivia villieläimiä. Voihan se toki olla niinkin, että tälläiset traumaattiset tapahtumat vaan sekoittaa pään ja reagoidaan sitten epäsopivalla tavalla.

    Videoiden teko todellakin, varsinkin jos omaa ääntään käyttää on sellainen juttu mikä avaa sitä omaa anonyymiuttaan hyvin paljon ja siinä ainakin minulla on se pieni kynnys jonka vuoksi en ole saanut julkaistua ainuttakaan videoa vaikka olen niitä tehny :D

    Yllätyin kyllä kun infon luin, kuvittelin sua paljon nuoremmaksi :D Sulla on niin pehmeä ja raikas ääni, mutta aika rauhallinen joten ehkä se ei niin suuri ylläri ollutkaa :D

    Pienoinen pettymys kun itse en oikeen legacyistä innostu ja ne on jotenkin haastavia lukea. Kai jatkat kuitenkin näitä kuvapostauksiasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai jatkan tämän blogin parissa kuten tähänkin asti :). Olen tehnyt tämän eteen niin paljon töitä että tästä on tullut aika tärkeä harrastus minulle. Kirjoitan varmaan tuosta Dragon Valleyn perheestäni sellaista pientä mini-tarinaa ihan tähän pääblogiin, että jos ne jaksaa enemmän kiinostaa kuin pitkät legacyt :D.

      Poista
    2. Loistavaa! Ja uskon sen innostavan kun kyseinen kaupunki kiinnostaisi muutenkin :D

      Poista
  2. Ok, kiitos tiedosta! En tullut ajatelleeksi asiaa tuolta kannalta. En ole lukenut niitä Quxxn:n videoiden vastauksia, joten en tiedä enempää, mutta mitä muuten oon Tuben kommentteja nähnyt, niin oikeassa olet. Haluaisin ainakin uskoa, ettei Suomessa mentäisi tämmöiseen henkilötietojen urkkimiseen tms... Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Kurja juttu. Silti toivoisin, että laittaisit videosi vielä katsottaviksi, edes kokeeksi. Mutta ymmärrän täysin, jos et haluakaan. Puolensa asialla kumpaankin suuntaan! Olet laittanut niin kivoja kuvapostauksiakin ja tarinoita, että nekin tekevät iloiseksi jos päädyt let's playt poistamaan lopullisesti meidän katsottavilta. Tsemppiä päätöksen tekoon! :)

    VastaaPoista
  3. Hmm, enpäs ole asiaa tuolta kannalta itsekkään ajatellut vaikkakin itsekkin videoita teen.
    Quxxn oli mullekkin suuri esikuva videoiden tekemisessä, mutta seuraan myös monia muita jotka ovat mulle melkein yhtä "tärkeitä" kuin Quxxn oli, joten ehkä se ei siksi mun videoiden tekemiseen vaikuttanut noin. (Jos ymmärrät mitä tarkotan)
    Tiedän myös tuon, että ihmiset osaa olla törkeitä ja asiattomia kommenteissaan mutta itse annan sen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Sellaiset ihmiset ovat vain kateellisia kun semmosia kommentteja laittelee...

    Mutta niin, toivon että jatkaisit videoitasi mutta ymmärrän kyllä jos et jatka! :) Onneksi sulla on tää ihana blogi jota voi sitten aina lukea!

    VastaaPoista
  4. Komppaan edellisiä kommentoijia. Internetin maailmassa on niin helppoa olla idiootti turvallisesti anonyymiuden takana. Oikeestihan kyseiset henkilöt omaa varmaan vaan huonon itsetunnon ja yrittää pönkittää sitä haukkumalla toisia, mut tosissaan ei olis pokkaa tulla sanomaan koskaan mitään omalla nimellä tai edes nimimerkillä päin kasvoja. Ja suurin osa niistä taitaa olla ikäluokaltaan teinejä ja nuoria aikuisia, jotka vielä hakee sitä omaa itteään maailmassa. Ajatellaan, et koska ollaan anonyymeja, voidaan tehdä mitä vaan.

    Suomi on maana niin pieni, että en usko et kukaan täällä on kiinnostunu levittelemään toisten simspelaajien tietoja. Moni katsojista on kuitenkii kunnollisia ihmisiä ja naispuoleisia. Se sukupuoli (nyt saatan yleistää, joten älkää nirhatko), joka ei oo niin kiinnostunu vastaavasta. Ikäluokkakii, ei sitä voi edes määritellä, koska se on kuitenkii kaikkia lähes vauvasta vaariin - tai mummiin, ehkä enemmän :D

    Sanoisin, ettei kannata ainakaan poistaa videoita. Ainahan voit ne piilottaa ja just pitää kanavan hiatuksella. Käydä nyt rauhassa läpi suruprosessia, ja pohtia asiaa tarkemmin sit kun oma olo siltä tuntuu. Joskus sitä saattaa tunteitten vallassa tehdä asioita, joita katoo myöhemmin. Joten jos nyt lähet poistamaan videoita, saatat vaikka kuukauden, parin päästä ajatella, et teinpäs hölmösti ku ne nyt poistin.
    Anna aikaa itelles, kenelläkään ei oo kiire ja ite ja oma olo on etusijalla kaikessa :) Ajattele, että voit tehdä videoita kunnianosotuksena Quxxn'lle. Jos kaikki ihmiset lopettas asioiden tuottamisen maailmassa ku yks ihminen menehtyy, kohta kukaan ei tekis mitään.

    Niinku Radolassakii oon sanonu, oon Quxxn'lta kattonu vaan pari videota, mut en koskaan päässy niihin oikein kiinni. Voisin yrittää uudestaan, mut en osaa sanoa jaksasinko siltikään keskittyä. Mut ihan varmasti jos jotain tapahtuis sille (suomalaiselle) peliporukalle, jonka videoita seuraan, olis omakii olo aika epätodellinen ja vastaavanlainen.

    Mutta, koita jaksaa!

    -Aada

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä tuosta, että älä ainakaan poista videoitas! Vaikka eiköhän ne sulla koneella jossain ole, että vaikka Tubesta poistasit niin ne olis sulla vielä. :) Asiaa Aada muutenkin! :)

      Poista
  5. Miks et jatka 50 varsaa -haastetta ?

    VastaaPoista
  6. Voi hyvät hyssykät sentään kuinka ihanan kannustavia viestejä teiltä on tullut, kiitos siitä :)! Mietin vielä asiaa enkä ihan heti tuhoa videoita. Tällähetkellä vaan tuntuu siltä, että en halua jatkaa enimmäkseen just tuosta jälkimmäisestä syystä vaikka täällä kotomaassa toki meillä on paljon tiukempi yksityisyydensuojan laki jne...hmm..noh, jokatapauksessa legacyn ainakin nyt saatte pitkästä aikaa :D.

    VastaaPoista