lauantai 9. helmikuuta 2013

Jaden suosikit - Kamasetit

Jaden suosikeissa perustelen ja kerron mitkä ovat muodostuneet minulle täyden hinnan arvoiseksi sisällöksi Sims kolmosessa. Nämä asiat ovat olleet eniten käytössä pelissä ja niillä on myöskin ollut paljon uudelleenpeluu arvoa. Tämä koskettaa siis ihan kaikkea pelin sisältöä jota olen hankkinut eli kamasetit, lisäosat ja storen tavarat tai setit. Ajattelin aloittaa kamaseteistä kun tuntuisi nyt ajankohtaiselta.


TOP 3

1. Makkari ja Kylppäri

Makkari ja Kylppäri on tähän mennessä ilmestyneistä kamaseteistä ehkä paras. Tämä kamasetti keskittyy lähinnä alusvaatteisiin, mutta mukana on myös todella kauniita huonekaluja ja koriste-esineitä. Alusvaatteita löytyy sekä miehille, että naisille. Lisäksi mukana tulevat hiukset ovat kauniisti tehty ja niitä tulee käytettyä usein. Alusvaatteet on tehty upeasti ja niissä on paljon ihania yksityiskohtia ja niitä on runsaasti. Huonekaluista löytyy kaksi teemaa. Toinen käsittää makuuhuoneen huonekaluja ja toinen kylpyhuoneen kalusteita. Molemmat ovat minulla lähes jatkuvassa käytössä ja melkein jokaisesta talosta löytyy esineitä tästä kamasetistä. Tämän kamasetin voi löytää jo suhteellisen helposti alennettuun hintaan, mutta se on ollut itselleni täyden hintansa arvoinen.

2. Pihaparatiisi

Pihaparatiisi sisältää tavaraa pääsääntöisesti ulkokäyttöön. Rakastan sen mukana tullutta ulkokeittiö kalustoa, jolla voi sisutaa ihanan keittiön vaikkapa patiolle! Lisäksi tässä kamasetissä tulee jonkunverran simppeleitä, kauniita ja kodikkaita ns. grillibile vaatteita sekä miehille, että naisille. Vaatteet eivät sinällään ole kovin erikoisia, mutta useat niistä ovat minulla pelissä jatkuvassa käytössä. Hiuksia ei valitettasti tullut kuin yhdet. Pihaparatiisin mukana tulee myös somia koriste-esineitä kuten sitruunamehu kannu, joka löytyy jokaisen simini kodista jossain vaiheessa jos ei muuten niin ainakin kesällä patiolta! Pihaparatiisi on jo sen verran vanha kamasetti, että sen voi suhteellisen helposti löytää tarjouksesta esim. marketeista ja joskus myös Originista.

3. Diesel Kamasetti

Diesel kamasetti on muotiin ja vaatteisiin keskittyvä kamasetti, jonka mukana tulee runsaasti vaatteita erityisesti miespuolisille simeille, mutta myös naisille. Vaatteet ovat realistisia ja varsinkin farkkuja tulee käytettyä pelissä jatkuvasti. Useat hupparit ovat lähes aina jonkun miespuolisen simini yllä joko arki tai urheilu-vaatteissa.  Huonekaluja tuli aika vähän, mutta niiden joukossa on helmiä joita tulee käytettyä monissa sisustuksissa (esim. lamput). Parisänky oli pienoinen pettymys, sillä sen päiväpeittoa ei pysty värjäämään uudelleen ja default-väri on melko kirjava. Onneksi tähän on kuitenkin olemassa modi, joka sallii uudelleenvärjäämisen normaalisti. Pientä miinusta tulee myös siitä ettei kamasetti sisällä lainkaan vaatteita taaperoille, lapsille ja teineille.

Mitkä ovat sinun mielestäsi parhaita kamasetteja ja miksi?



5 kommenttia:

  1. Pitäisköhän hommaa toi makkari ja kylppäri, kun sen saa jo aika halvalla. Tosi hyvä tää sun lista!

    VastaaPoista
  2. Hei, kysyisin - sinähän oot kuvannut Youtubeen Sims-videon CAS'ssa? Juu, tiedän.. Millä sinä kuvasit? :c Olen kokeillut kaiken maailman ohjelmat ja Hypercam 2 ei kone suostu lataamaan ja Camstudiossa ei kuulu äänet vaikka olen väkertänyt muka ne kuuluvaksi asetuksista. Missä vika? Toivoisin pikaista apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en osaa auttaa kun en ole käyttänyt noita ohjelmia. Itselläni on käytössä Frapsin laajennettu versio, joka on maksullinen ja sillä olen kuvannut sen CAS videonkin.

      Poista
    2. Okei 8) Kiitos. Itse käytän Frapsia, kun pelaan Simsiä (eli otan sillä kaikki kuvat). Se tallentaa kuvat automaattisesti BMP-muotoon (vai mikä se nyt olikaan), koska mulla on se ilmainen versio. Muutin ne Paint.NETillä JPG-muotoon ja niistä meni laatu ihan kokonaan. Millähän muulla ohjelmalla niissä saisi pysymään sen laadun? :D Tai sitten vaihdan kokonaan Gadwiniin.

      Poista