lauantai 5. tammikuuta 2013

Uutta kamaa vauvoille ja taaperoille Storessa!

Store julkaisi eilen uuden taapero-aiheisen setin. Setti sisältältää kaksi uutta erikoisesinettä, huonekaluja sekä vaatteita taaperoille. Esineiden muotoilu on kauniin modernia ja pelkistettyä. Taaaperoiden vaatteet ovat ehkä enemmänkin kesävaatteita, sillä lähes kaikki ovat lyhytlahkeisia ja selkäpuoella on avonaisia kohtia. Itse olisin kaivannut ehkä hieman enemmän muihinkin vuodenaikoihin sopivia vaatteita, mutta jokatapauksessa vaatteet ovat syötävän suloisia!

Kakkosen peruspelistä tuttu hoitopöytä teki paluun! Tämä lienee iloinen uutinen monelle, harmi vain ettei se toimi ihan yhtä hyvin kuin kakkosessa, mutta ajaa kuitenkin asiansa. Siinä on kaksi toimintoa, vaipanvaihto ja kylvetys joista voi saada joko positiivisen ja negatiivisen moodletin.

Toinen aivan uudenlainen erikoisesine on itkuhälytin, jossa on monipuolinen määrä erilaisia toimintoja. Voit asettaa itkuhälyttimiä eri huoneisiin, jolloin aikuiset kuulevat taaperoiden tarpeet. Taapero voi kätevästi itkuhälytintä klikkaamalla esim. pyytää ruokkimaan jolloin aikuinen saapuu paikalle automaattisesti suorittamaan toiminnon.

En testannut toimintoja vauvoilla, mutta käsittääkseni kaiken pitäisi toimia myös vauvoille. Kylvettäessä vauva ei saa sensurointi palkkia vaan sen sijaan kylpee käärö päällään. Setti on suhteellisen kallis sen sisältöön nähden. Suosittelen settiä kuitenkin lämpimästi niille, jotka ovat kaivanneet peliin lisää juttuja taaperoille, vauvoille ja lapsille. Huonekalujen tyyli on tähän mennessä ilmestyneistä lasten seteistä ehkä kaunein. Setin voi saada rajoitetun ajan alennettuun hintaan. Yksittäisiä esineitä pystyy ehkä ostamaan jo pelin online-kaupan kautta. (Huom.klikkaa kuvia suuremmaksi).














2 kommenttia:

  1. Huu, kivoja uusia esineitä! Mukavaa että EA keksii jotain vauvoille ja taaperoille:) Vielä kun tulisi joku vanhuspaketti niin jee! Itkuhälytin kuulostaa kätevältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, olisi kyllä mukava saada jotain myös vanhuhukselle heillä kun tuntuu olevan aina samat vaatteet päällä xD...

      Poista