keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Avaruusolioita metsästämässä!

Sillävälin kun odottelemme vuosikymmenet kamasetin ilmaantumista, ajattelin viihdyttää teitä uuden perheeni parissa. Tekaisin miespuolisen simin, jonka ainut ja tärkein tehtävä on ottaa selvää alieneista! Löytää niitä mahdollisimman monta, asua niiden kanssa ja tietysti saada alieni vauvoja!



















Tämän näköisen heppulin siis tein, muokkasin yhdestä CAS:n valmiista simistä. Annoin pelin arpoa nimen ja se on myös sen mukainen :D...eli nimeksi tuli Kalle Hormaluoma. Löysin myös vihdoin korvaavan ihon johon olen täysin tyytyväinen ja se vastaa kaikkia laatuvaatimuksiani.




















Asutin simini tähän hienoon taloon, jonka voi ladata täältä. Todellakin suosittelen tätä taloa, sillä se on ihanteellinen pienelle perheelle ja siinä on myös hyvä pohjaratkaisu.
























Kalle omistaa myös spanielin nimeltään Dolly. Sekin pelin arpoma nimi.




















Kalle asuu upeassa Sunset Valleyssa, jossa innostuin pelaamaan pitkästä aikaa. Peli alkoi oikein kunnon hellepäivällä ja kuvastakin näkyy miten ilma suorastaan "väreilee" (huomaa vinon näköinen majakka).




















Lämpöasteita oli kolmisenkymmentä eli helle oli melkoinen. Niimpä Kalle päätti pulahtaa meressä. Sunset Valleyn parhaita puolia onkin sen ihana rantsu, johon iskeytyvät kauniit aallot.




















Auringonlasku on aina yhtä ihana.




















Kalle antoi illalla kotona huomiota koiralleen ennen nukkumaanmenoa. Tiesitkös muuten, että koirat voivat hypätä simin syliin ja simi voi rapsuttaa niitä sylissä ollessaan?




















Seuraavana päivänä Kalle päätti tehdä online-profiilin josko sopiva kumppani löytyisi sitäkautta.




















Hän myös vieraili kesäfestareilla ja otti suihkurusketuksen.




















Jokin meni rusketuksessa pahasti pieleen ja iho tummui ehkä hitusen liikaa :D.


Kalle saikin sitten ikävästä rusketuskokemuksestaan tällaisen hauskan moodletin jolle jaksoin naureskella hyvän aikaa.



















Hän otti myös toisenkin koiran, jonka nimeksi peli oli arponut Kärtsyn. Kärtsy on jonkinlainen terrieri (en muista tarkkaa rodun nimeä).



















Kärtsy ja Dolly ystävystyivät pian!





















Seraavaksi Kalle alkoi ihan tosissaan tiirailemaan kaukoputkellaan, jotta törmäisi vihdoin alieneihin, mutta suurimmaksi osaksi hän taisi tiirailla vain keskuspuiston tapahtumia...




















Ja kuinka ollakkaan pihallemme asteli nuori miespuolinen alieni kantaen hellevarjostinta (vai miksikä tuota kutsutaan).




















Tämä todella komea alieni kyllä kelpaisi ihan mihin tahansa legacy sukuun :).





















Alieni ja Kalle viettivät kotvasen aikaa ulkona rupatellen kunnes tämä yhtäkkiä häipyi avaruusalukseensa ja lähti.



















Kesän viimeisiä päiviä ja upealta näyttävät sumu Sunset Valleyssa.




















Sitten saapuikin jo syksy, joka näytti hienolta (niinkuin aina). Myös Sunset Valleyn riehatontti näyttä hienolta syksyisin.




















Kalle päätti pitää nyyttikestit ja kutsui sinne muutaman vieraan, mm. tämän samaisen alienin, joka saapui paikalle hienon lasagne annoksen kanssa.




















Kalle teki itsekkin ruokaa ja meni sieltä mistä aita on matalin paistamalla nopeasti juustovoileipiä.




















Kalle ei vielä tunne kovinkaan montaa tyyppiä Sunset Valleysta, joten kestit olivat melko vaisut. Ruokaa oli kuitenkin tarpeeksi kun jokainen toi ison lautasellisen jotakin.




















Seuraavaksi Kalle päätti hieman nopeuttaa asioita ja käytti tymäkkää ystävyyseliksiiriä alieniin (voi että rakastan  noita eliksiirejä, tekevät elämän niin paljon helpommaksi).


Ja koska heistä sen jälkeen tuli bestiksiä, Kalle sai helposti houkuteltua Pagnukin luokseen asumaan hänen kämppäkaverikseen siinä toivossa, että tämä houkuttelisi vielä lisää alieneita paikalle. 

Pagnuk osoittautuikin kelpo kaveriksi. Hänellä oli jo valmiiksi logiikka tasolla seitsemän, jonka turvin hän sitten korjaili paikkoja. 

Jossain vaiheessa Pagnukin aivovoimat hupenivat ja hänen täytyi kerätä lisää aivovoimaa tällaisella upean näköisellä tekniikalla. 

Mikäs sen mukavampaa kuin syödä aamiaista uuden alieni ystävänsä kanssa...


....mennä kummitustaloon ja joutua salamaniskemäksi?


Siitäkin sai sitten muistoksi tällaisen moodletin, joka yllätyksekseni oli positiivinen.



















Urhea sinnikäs kiikarointi tuotti tulosta ja eräänä iltana Kalle näki suuren meteoriitin tipahtavan. Kartan avulla hän löysi putoamispaikan ja kävi noukkimassa sen itselleen. Meteoriitin arvo oli yli 3000 simeleonia. Huomatkaa myös koirankopin tapahtumat, pentuja tilauskessa!




















Suuri meteoriitti toimi ilmeisesti jonkinlaisen houkuttimena sillä jo toinen alieni tuli Kallen pihalle tutkailemaan. Tälläkertaa iäkäs nainen, jota Kalle heitti nuoruuseliksiirillä.




















Nainen muuntui nuoreksi-aikuiseksi ja asukin muuttui maan-asukkaiden muodinmukaiseksi. Valitettavasti neito karkasi heti tämän tapahtuman jälkeen, mutta Kalle päätti järjestää uudet bileet myöhempänä ajankohtana.....




















Syksyn viimeisiä päiviä ja talvi saapui vihdoin Sunset Valleyhin.





















Pagnuk ei tylsyydeltään keksinyt muuta tekemistä, joten hän lenteli Sunset Valleyssa ja mm. hyökkäsi keskuspuistoon pelotellen paikallisia asukkaita.




















Samana iltana koitti täydenkuun yö ja Dolly synnytti kaksi suloista pentua, molemmat narttuja.





















Tähän loppuun vielä kuva Maple Manorista jouluvalaistuksessa, sekä upea Sunset Valley täydenkuun luomassa valaistuksessa...kaunista!

...jatkuu.....

Jos en huomenna ehdi postaamaan mitään niin muistakaa, että viimeistään torstai aamupäivästä pyrin postaamaan ekat kuvat 70-80 ja 90-luku kamasetistä :).

12 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja jes aivan ihanaa, että esittelet vähän enempi noita Avaruusolentoja. Itse en ole viel päässyt pelailee niillä, joten tosi kiva lukea niistä jotain.

    Ja heti minä olen utelemassa. Kenen/mitkä korvaavat sinulla on nyt käytössä noissa ihoissa? Itselläni olevat korvaavat jättii nimittäin tuon kaljun hiusmallin eri väriseksi ja se häiritsee mua ja sulla näyttäisi toimivan moitteettomasti se :D Voisin itsekin nimittäin sitten kokeilla noita korvaavia ihoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :)!

      Tämä iho on käytössä: http://www.modthesims.info/download.php?t=475132

      Häneltä on tullut myös uudempi iho, jota en ole vielä kokeillut. Se on hieman lihaksikkaampi versio mutta melko varmasti yhtä laadukas ja hyvä.

      Poista
  2. Toi iho olikii tosi tutun näkönen! Toi saa simit näyttämään niin paljon paremmilta :)

    Ja missä toi tuollanen toiminto teleskooppiin on tullu? Huomaa, etten oo kamalasti laittanu simejä tiirailemaan taivaalle ku oli ihan uus juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä toimintoa tarkoitat :D? Siinä on kaksi vaihtoehtoa, joko tiirailla taivaille tai tiirailla tähtiä tai jotan semmoista.

      Poista
    2. Siis tarkotan tätä: "Urhea sinnikäs kiikarointi tuotti tulosta ja eräänä iltana Kalle näki suuren meteoriitin tipahtavan. Kartan avulla hän löysi putoamispaikan ja kävi noukkimassa sen itselleen."
      Vai meinasitko sittenkii et ite kyyläsit ja sit löysit sen kartalta tai otain? :)

      Poista
    3. Ei kun siis ihan normaalisti kun simi käytti kaukoputkea tuli yhtäkkiä ilmoitus, että hän näki suuren meteoriitin tipahtavan ja löytäisin sen kartan avulla. Kartassa näkyi tähti sen tontin kohdalla, johon meteoriitti oli pudonnut. En ole huomannut tuota aikaisemmin joten tulin siihen tulokseen että se voisi olla myös Vuodenaikojen mukana tullut uusi juttu :).

      Poista
  3. Tosi ihania kuvia! Saisko sellateen kuvan missä näkyisi missä kohassa tuo talo on Sunset Valleyssa ? :) Vähänkö haluun Vuodenajat, mutta koneeni pelittää sims 3 tosi hitaasti niin en välttämättä halua sen takia ostaa kun sims lagaa sit niin paljon :( Osaatko yhtään kertoa miks mun kone ei pelitä simssiä hyvin ? Tällä ja simssillä on ollu alusta lähtien joku juttu kun ostin the sims 3 peruspelin joskus kauan aikaa sitten niin se pelin alotusruutu ei suostunu avautumaan ja lagas ettei päässy ees pelaamaan.. :( Mun kone on joku Acer Aspire en tiiä niit sarjanumeroita, mutta mikä kone sulla on koska saisin uuden koneen sitku meen lukioon niin aattelin että joku sellane mikä pyörittää simssiä ! :) Kiitos etukäteen jos vastaat ♥ // Ps. paras ja monipuolinen sims blogi ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jenna, kiitos kommentistasi :)! Laitan toivomasi kuvan seuraavaan kuvapostaukseen tästä perheestä. Onko tietokoneesi läppäri? Joskus läppärit voivat ylikuumentua ja siksi pelaaminen takkuaa, jäähdyttely voi auttaa asiaan. Oma tietokoneeni on pelipöytäkone, eli se on tekemällä tehty juuri pelaamista varten ja ostin sen noin neljävuotta sitten erikoisliikkeestä joka on paneutunut juuri pelitietokoneiden tekemiseen. Nykyisin myös läppäreissä kerrotaan mihin tarkoitukseen ne on tehty ja on tehty tehokkaita peliläppäreitä, jotka pyörittävät paremmin pelejä. Läppäreissä on ehkä myös se tärkeää, että näytönohjain tukee simssiä ja prosessorissa on tarpeeksi tehoa. Näytönohjain ei myöskään saisi olla integroitu. Nämä kannattaa ennen ostoa varmistaa. Toivottavasti tästä oli jotakin apua :). Jäikö vielä kysymyksiä?

      Poista
    2. Juu, kiitti ja on läppäri :D Oli todellakin apua !

      Poista
  4. Kivoja kuvia ja muutenki tää koko postaus :) !

    VastaaPoista