torstai 6. joulukuuta 2012

Pizzaa tarjolla :D!

Muutama tunti sitten Store julkaisi uuden Monte Vista nimisen maailman. Tuttuun tapaan kirjoitan maailmasta esittelyn muutaman päivän kuluessa, sillä välin...pizzaa tarjolla :D!





















Laitan mahdollisesti vielä tälle iltaa pienen kuvapläjäyksen tulemaan, mutten lupaa ihan varmaksi. Jokatapauksessa, esittely on työnalla.


4 kommenttia:

  1. mistä tollasta pizzaa saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla kuvassa näkyvällä uunilla voi paistaa erilaisia pizzoja ja muita ruokia kuten leipää. Se on esine, joka tulee Monte Vista maailman mukana.

      Poista
  2. Tää Monte Vista taitaa olla ainoa ostonaapurusto jonka haluaisin... Barnacle Bayn tahdoin joskus mutta sitten törmäsin Modissa täydelliseen piraattipoukamaan.

    Täytyy odotella tota sun esittelyä ennen kun teen mitään, sillä EA osaa hyvin kaunistella asioitten huonoja puolia:/ Voikin olla että Monte Vista ei olekkaan semmoinen kaupunki jossa ei ole tyhmiä asfalttiteitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Olen ottanut jo melkein kaikki kuvat esittelyä varten joten toivottavasti saan sen kirjoitettua vielä tänä iltana tai viimeistään huomenna iltapäivällä :). Monte Vistan maaseudulla on hiekkateitä, keskustassa...on hieman erilainen tie, olikohan jonkinmoinen kivikatu. Voin tarkistaa asian sinulle kun seuraavan kerran avaan pelin.

      Poista