lauantai 17. marraskuuta 2012

Pelin tehas-asetuksiin asettaminen!

Heips! Ajattelin tehdä tällaisen pika-ohjeen kun ahkerat lukijani ovat kyselleet tähän neuvoa. Nimittäin aina kun asentaa pelin uusiksi voi ilmaantua odottamattomia ongelmia. Silloin voi selvitä pelin uudelleen asentamisen vaivalta sillä kun asettaa pelin takaisin tehdas-asetuksiin. Tässäpä neuvot yksinertaisimmillaan kuinka se tapahtuu:

1. Tee pelistäsi varmuuskopiot, eli kaikista tallennuksistasi, simeistäsi jne joiden et halua katoavan. Tämä toiminto nimittäin vie pelisi takaisin alkutekijöihin aivan kuin olisit asentanut sen uusiksi jolloin myös kaikki tallennuksesi katoavat. Muista myös kuvat, eli screenshots kansio!

2. Jos sinulla on ladattuja tai Storen kamaa niin kannattaa kopioida myös Downloads ja DCBackup, DCcache (tämäkin varalta, vaikka en ole varma tarviiko tuota) kansio, joista saat nopeasti tavarat takaisin ilman uudelleen asennusta. Korvaat vain uudet kansiot sitten vastaavasti näillä entisillä. Downloads kansio sisältää myös simport passisi tiedot, joten jos et halua esim. vanhoja ladattuja peliisi niin voit korvata kansiosta vain simport passiasi koskevat kansiot. Ne ovat ne kaksi kansiota, joissa on pitkä numerosarja.

3. Kun varmuuskopiot tärkeistä jutuista on tehty niin voit poistaa sims 3 kansion. Poista koko kansio ja siirrä se esim. työpöydälle. Käynnistä sen jälkeen peli jolloin se luo automaattisesti uuden pelikansion ja asettaa pelin tehdas-asetuksiin. Tämä nollaa käsittääkseni myös modien aiheuttamat muutokset. Tämän jälkeen voit korvata uudet kansiot niiltä osin kuin haluat ellet sitten halua aloittaa täysin puhtaalta pöydältä.

4. Muista, että jos jotain menee kuitekin pieleen niin Storen tavarat ainakin löytyvät tililtäsi EA:n virallisilta sivuilta, joista voit ladata ne uudestaan menemällä tilisi historiatietoihin.

Näin! Kysyttävää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti