torstai 15. marraskuuta 2012

Ekat kuvat!

Tässäpä ekat kuvat, olen päässyt vasta ihan alkuun pelissä mutta koitan vielä pistää toisenkin kuvapläjäyksen tälle yötä:

Latausikkuna on kivan pirtsakka


Uusina luonteenpiirteinä tuli Kylmyyden ja Kuumuuden ystävät.




Testisimiksi valitsin aiemmin luomani simin ja koiran.




















Nettideittailuprofiili näyttää tältä. Siinä voi myös "huijata" valitsemalla eri luonteenpiirteet ja vartalotyypin jne.





















Simi voi selata muiden profiileja ja lähettää toivomalleen simille viestin. Sen jälkeen on ilmeisesti vain odoteltava tuleeko vastausta. En oikein päässyt tästä vielä perille.





















Säätiedotuksenkin voi katsoa netistä. Se on yllättävän hauska!








































Minulla oli vaikeuksia päättää missä naapurustossa aloitan, joten hyppäsin vain nopeasti Twinbrookiin. Jo ensimmäisen päivän iltana alkoi raekuurosade. Ääniefektit oli toteutettu todella hienosti ja aidosti!




















Simi avasi automaattisesti sateenvarjonsa kun alkoi sataa. Simi voi hankkia myös päivänvarjon helteen varalta. Sateenvarjo täytyy ostaa erikseen ja asettaa reppuun, josta simi ottaa sen sitten käyttöönsä.

....laitan lisää tulemaan...

4 kommenttia:

  1. Wautsiwau! Ihanat noi kaks sadekuvaa :)
    Tosta nettideittailusta en tiennykään. Se on siis toiminto-vaihtoehto kun simi käyttää tietokonetta, ymmärsinkö oikein?
    Ja toi sääennuste, ihana! Toteutuukohan ne säät sitten oikeasti ton mukaan, vai onkohan sims-maailmassakin yhtä epäluotettavaa sääennustamista? :) Oij ja jotenki ihastuin noihin uusiin luonteenpiirteisiinkin. Hih, mitenkäs mä nyt tälleen innostuin ;) olispa jo nopeasti ilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on semmonen lisäri, että jostain syystä innostaa :D! Nettideittailu on toiminto, jonka näkee tietokoneen kautta. Similleni olikin tullut jo vastauksia eli simin pitää sitten käydä välillä tarkistamassa tietokoneelta onko joku vastannut.

      En ole vielä päässyt perille siitä, että kuinka hyvin sääennuste pitää paikkansa, mutta esim. maailman lämpötila on tosi realistinen ja tarkka.

      Poista
    2. Paljonko lämpöä siellä sim-maailmassa on ollut silleen keskivertoisesti? :) Ja onko muissa kaupungeissa kenties lämpimämpää/kylmempää kuin toisissa? Entäpä ulkomaiden kaupungit eli nämä egyptit ja tollaset, onko niissä lämpimämpää? :) Ruskettuuko simit rannalla? Anteeksi kysymystulva :D

      Poista
    3. Lämpötila on kesällä ollut noin 21-35 astetta eli välillä voi olla kova helle, jolloin simille tulee erilaisia mielialaan vaikuttavia moodletteja :). En ole vielä pelannut muilla kaupungeilla.

      Poista