maanantai 19. marraskuuta 2012

Alienit!

Sain lisättyä testiperheeseeni avaruusolion. Alunperin hän oli vanhus, joten muutin hänet nuoreksi aikuiseksi CAS:n ja huijauskoodin avulla. Avaruusolion ulkonäkö on kivasti toteutettu. Vihreä ihonväri on hieno ja silmät perinteiset mustat:


Avaruusolioilla on hauska ääni eli ne kuulostavat erilaiselta kuin tavalliset simit. Niillä on yllään avaruuspuku ja tavaraluettelosta (repusta) löytyy avaruusalus.


Avaruusaluksella voi lentää yhteisötonteille. Aluksessa on myös muita toimintoja, jotka saa käyttöönsä sen jälkeen kun on parannellut alusta kätevyystaidon avulla.


Avaruusolioilla on myös erikoistaitoja ja kykyjä, joita ne voivat käyttää joko itseensä tai muihin. Ne voivat mm. kerätä itselleen "aivovoimaa", jolloin niiden ei tarvitse lainkaan nukkua. 



Lisää kuvia tulossa...

2 kommenttia:

  1. Oi, pitää yrittää itsekkin hankkia avaruusolento! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on tullu jo kaks kertaa samaan perheen tontille Alien keräämään tietoa sillä ihme kiekollaan ja ekalla kerralla pelästyin niin että oksat pois:D

    Ite olen ollut niin lumisateen, ukkosen ja riehojen lumoissa etten ole ehtinyt edes ajatella Alieneita:D Mutta kiinnostavilta ne todellakin vaikuttavat, täytyy hankkia jostain semmoinen pelattavaksi:D

    VastaaPoista