keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Supernatural ilmestyy!

Miten sinä valmistaudut kauan odotettujen lisärien ilmestymiseen? Minä aion nauttia koko rahan edestä. Olen tilannut Supernaturaalin digitaalisen version Originista ja aion valvoa yöllä julkaisuhetkeen asti, jolloin pelin pystyy lataamaan ja asentamaan. Tätä juhlallista hetkeä varten olen siivonnut työpöytäni putipuhtaaksi, ostanut mässyä ja järkännyt itselleni vapaan aamun, jotta saan nukkua pitkään huomenna. Aion siis valvoa niin pitkään kuin jaksan ja tutustua Supernaturaaliin. Lisäksi postailen tänne ensimmäisiä kuvapläjäyksiä jo tänä yönä, joten kannattaa pysytellä "kanavilla" :).

Tässä vielä pieni kuva valmistautumisesta. Ostin lemppari mässyäni, Chili nutseja, Maraboun maitosuklaakeksejä, Pepsi-Max limsaa ja sitten vielä vähän aikuisten juomaa :D. Seuraavaksi alkaa noin 4 tunnin odotus, jonka aikana teen vielä varmsuukopioita tärkeimmistä simeistä ja perheistä kaiken varalta.


3 kommenttia:

  1. Hihi kunnon eväät yön koitokseen. Itselläni on vain DR.pepper pulloa ja levy suklaata. (Ja hammalääkäri kiittää aamulla)

    VastaaPoista
  2. ooh, chili pähkinöit ja noit maraboun maitosuklaakeksei, nam <3 hyvää odotusta! :) odottelen innolla kuvia :D

    VastaaPoista
  3. Hihii, hauskaa kun on muitakin yökukkujia vielä hereillä :D! Kiitoksia kommenteistanne, nyt on peli latautumassa ja kohta asentelemaan jee!

    VastaaPoista