tiistai 5. kesäkuuta 2012

Katy Perry Herkkuhetki kamasetti ilmestynyt!

Katy Perryn Herkkuhetki Kamasetti on ilmestynyt tänään.  Täällä kotimaassa sen virallinen julkaisupäivä on torstaina, jolloin minäkin sen toivottavasti lataan Originista. Lupaan runsaasti kuvia heti aamusta kun olen saanut pelin asennettua, joten kannattaa pysytellä kanavilla. Lisäksi minulla on muitakin hauskoja uutisia. Nimittäin jo toistamiseen luomukseni sai featuroinnin virallisilla EA:n sivuilla. Edellä mainitusta kamasetistä insipiroituneena tein " Cherry Chocolate" hevosen eli suomennettuna Kirsikka Suklaa Muffinssihevosen, joka näyttää...no aivan suklaamuffinsilta, joka on kuorrutettu kermavaahdolla ja päällä on koristeena kirsikka. Hepan voi ladata exhancesta, tarkkemmin sanoen täältä. The Sims 3.comin etusivulla heppani komeili ainakin vielä hetki sitten.

Tässäpä olisi vielä kuva "Kirsikka-suklaamuffinssista":




4 kommenttia:

  1. Oih vitsit tää on niin ihana. Hei uskallanko kysyä miten sait exeen sen hienon esittelykuvan tälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Cherry ja kiitos kommentistasi :). Toki uskaltaa kysyä, tarvitset kuvan vaihtamista varten ohjelman. Itse käytän tätä:
      http://www.zindasgoldensims.com/

      Poista
  2. Kiitoksia paljon :) Ja muuten pakko sanoa tähän samaan sun blogista juurikin ponnistuin taas bongaa ton uuden naapuruston ;) kiitos paljon, että jaksat pitää meitä suomalaisia "mehtäläisiä" maailman kartalla ;P

    VastaaPoista